Στήριξη από τη Cyta στους πληγέντες των φονικών πυρκαγιών στην Αττική

Στήριξη από τη Cyta στους πληγέντες των φονικών πυρκαγιών στην Αττική

Η Cyta συμβάλλει στις προσπάθειες που γίνονται για στήριξη των πληγέντων της εθνικής τραγωδίας από τις φονικές πυρκαγιές στην Ελλάδα.

 

Γι’ αυτό και θέτει στη διάθεση του κοινού την υπηρεσία της Charity Direct και καλεί όσους επιθυμούν να προσφέρουν και να βοηθήσουν, να κάνουν την εισφορά τους στέλνοντας μήνυμα στο 7060, γράφοντας:

GR 1 (για €1), GR 3 (για €3) ή GR 5 (για €5)

Διευκρινίζεται ότι, ολόκληρο το ποσό της κάθε εισφοράς θα αποδοθεί για το συγκεκριμένο σκοπό, χωρίς οποιαδήποτε πρόσθετη χρέωση από τη Cyta για αποστολή του μηνύματος στον αριθμό αυτό.

Αξίζει να σημειωθεί ότι με τη διαδικασία αυτή, εισφορές μπορούν να γίνονται και από πελάτες άλλων τηλεπικοινωνιακών παρόχων της Κύπρου.

Παράλληλα με τις πιο πάνω ενέργειες, η Cyta θα συνεισφέρει στην ανακούφιση των πληγέντων με επιπρόσθετο ποσό, το οποίο θα ανακοινωθεί αργότερα.

 

Δελτία Τύπου της Cyta και φωτογραφικό υλικό, μπορείτε να βρείτε, επίσης, στην ιστοσελίδα  www.cyta.com.cy/press-releases

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Με έστησαν στον τοίχο για λόγια που δεν είπα» – Η απάντηση του ιστορικού Μιχαήλ για τον Αυξεντίου

«Με έστησαν στον τοίχο για λόγια που δεν είπα» – Η απάντηση του ιστορικού Μιχαήλ για τον Αυξεντίου

Στο επίκεντρο των έντονων αντιδράσεων που ξέσπασαν τις τελευταίες μέρες γύρω από τις αναφορές του για τον Γρηγόρη Αυξεντίου, βρέθηκε ο δημοσιογράφος και ιστορικός Μιχάλης Μιχαήλ. Με εκτενή δήλωσή του, ο ίδιος απαντά στις κατηγορίες περί «ασέβειας» και «αμαύρωσης της θυσίας» του ήρωα της ΕΟΚΑ, κάνοντας λόγο για σκόπιμες διαστρεβλώσεις και ψευδείς ερμηνείες.

BEST OF TOTHEMAONLINE