ΠΑΦΟΣ: 27χρονος έστελνε απειλητικά μηνύματα στην συμβία του - Συνελήφθη και για άλλα αδικήματα

ΠΑΦΟΣ: 27χρονος έστελνε απειλητικά μηνύματα στην συμβία του - Συνελήφθη και για άλλα αδικήματα

strong>Βίος και πολιτεία ο 27χρονος που συνελήφθη στην Πάφο. Ο Ε/κ φόρεσε χειροπέδες για ληστείες, απειλητικά μηνύματα και βία στην οικογένεια. 

Στην σύλληψη 27χρονου Ε/κ προχώρησε η Αστυνομία Πάφου εναντίον του οποίου εκκρεμούσαν δύο εντάλματα σύλληψης για διαρρήξεις και κλοπές σε δύο περιπτώσεις στην Πέγεια και στην Πάφο.

Σύμφωνα με την Αστυνομία εναντίον του 27χρονου διερευνώνται και αδικήματα που αφορούν απειλητικά μηνύματα εναντίον της συμβίας του και βίας στην οικογένεια.

Ο 27χρονος ανακρινόμενος αρνείται οποιαδήποτε ανάμειξη με την υπόθεση.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Το πόρισμα «καίει»: Οι σκοτεινές τελευταίες μέρες του Θανάση Νικολάου και οι ευθύνες ανώτερων

Το πόρισμα «καίει»: Οι σκοτεινές τελευταίες μέρες του Θανάση Νικολάου και οι ευθύνες ανώτερων

Τον εφιάλτη που βίωνε καθημερινά ο στρατιώτης Θανάσης Νικολάου στον λόχο που υπηρετούσε στα Πολεμίδια, σκιαγραφεί το πόρισμα των ποινικών ανακριτών Παππά – Αθανασίου, μέρος του οποίου φέρνει στο φως η εφημερίδα «Φιλελεύθερος».

BEST OF TOTHEMAONLINE