Σε τραγωδία κατέληξε ο μήνας του μέλιτος ζευγαριού στην Ανατολική Αττική- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Σε τραγωδία κατέληξε ο μήνας του μέλιτος ζευγαριού στην Ανατολική Αττική- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ανάμεσά στους νεκρούς της φονικής πυρκαγιάς και ένας Ιρλανδός που είχε επισκεφθεί τη χώρα για το μήνα του μέλιτος και πέθανε παγιδευμένος στις φλόγες.

Σε τραγωδία κατέληξε ο μήνας του μέλιτος ζευγαριού από την Ιρλανδία, που είχε παντρευτεί μόλις την Πέμπτη (19/7) και το Σάββατο (21/7) ταξίδεψε στην Ελλάδα.

Ο νιόπαντρος Μπράιαν Ο’Κάλαχαν -Γουέστροπ χωρίστηκε από την σύζυγό του Ζόε Χόλοχαν όταν προσπάθησαν να ξεφύγουν από τις πυρκαγιές στο Μάτι την Δευτέρα (23/7).

Η σύζυγός του, η οποία κατάφερε να διαφύγει σε κάποια παραλία, νοσηλεύεται στο νοσοκομείο με εγκαύματα στο κεφάλι και στα χέρια.

Η Πρέσβης της Ιρλανδίας στην Ελλάδα, κυρία Όρλα Ο’Χάνραχαν, επιβεβαίωσε το θάνατο του Ιρλανδού πολίτη. 


  

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΑΝΑΛΥΣΗ: Ο Χριστοδουλίδης ως σταθερά, η ορατή πολυδιάσπαση στον ΔΗΣΥ και το δύσκολο δίλημμα του ΑΚΕΛ

ΑΝΑΛΥΣΗ: Ο Χριστοδουλίδης ως σταθερά, η ορατή πολυδιάσπαση στον ΔΗΣΥ και το δύσκολο δίλημμα του ΑΚΕΛ

Οι εσωτερικές δημοσκοπήσεις σπάνια αλλάζουν την πραγματικότητα. Πολύ συχνότερα, όμως, αποκαλύπτουν προς ποια κατεύθυνση αρχίζει να κινείται. Δεν αποτελούν πρόβλεψη εκλογικού αποτελέσματος ούτε μπορούν να υποκαταστήσουν την κάλπη.

BEST OF TOTHEMAONLINE