Σε τραγωδία κατέληξε ο μήνας του μέλιτος ζευγαριού στην Ανατολική Αττική- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Σε τραγωδία κατέληξε ο μήνας του μέλιτος ζευγαριού στην Ανατολική Αττική- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ανάμεσά στους νεκρούς της φονικής πυρκαγιάς και ένας Ιρλανδός που είχε επισκεφθεί τη χώρα για το μήνα του μέλιτος και πέθανε παγιδευμένος στις φλόγες.

Σε τραγωδία κατέληξε ο μήνας του μέλιτος ζευγαριού από την Ιρλανδία, που είχε παντρευτεί μόλις την Πέμπτη (19/7) και το Σάββατο (21/7) ταξίδεψε στην Ελλάδα.

Ο νιόπαντρος Μπράιαν Ο’Κάλαχαν -Γουέστροπ χωρίστηκε από την σύζυγό του Ζόε Χόλοχαν όταν προσπάθησαν να ξεφύγουν από τις πυρκαγιές στο Μάτι την Δευτέρα (23/7).

Η σύζυγός του, η οποία κατάφερε να διαφύγει σε κάποια παραλία, νοσηλεύεται στο νοσοκομείο με εγκαύματα στο κεφάλι και στα χέρια.

Η Πρέσβης της Ιρλανδίας στην Ελλάδα, κυρία Όρλα Ο’Χάνραχαν, επιβεβαίωσε το θάνατο του Ιρλανδού πολίτη. 


  

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Αιχμές Χρίστου Ορφανίδη: «Δύο σχολές σκέψης εντός του ΔΗΚΟ, για το Κυπριακό»

Αιχμές Χρίστου Ορφανίδη: «Δύο σχολές σκέψης εντός του ΔΗΚΟ, για το Κυπριακό»

Σε μία ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, ο βουλευτής του ΔΗΚΟ Χρίστος Ορφανίδης, κάνει λόγο για δύο σχολές σκέψης εντός του ΔΗΚΟ, για το κυπριακό, οι οποίες σύμφωνα με τον βουλευτή, δημιουργήθηκαν μετά τον θάνατο του Τάσσου Παπαδόπουλου.