ΕΠ. ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ: Πρόστιμο 10 χιλιάδων ευρώ σε 45χρονη για παράνομο θήραμα

ΕΠ. ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ: Πρόστιμο 10 χιλιάδων ευρώ σε 45χρονη για παράνομο θήραμα

Σε εξώδικη καταγγελία 45χρονης προχώρησαν μέλη της Αστυνομίας την Πέμπτη 26/07, στην επαρχία Λευκωσίας, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση που αφορά στον Νόμο για την προστασία και διαχείριση άγριων πτηνών και θηραμάτων.

Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια έρευνας που διενήργησαν το πρωί της Πέμπτης 26/07, μέλη της Αστυνομίας, βάσει Δικαστικού εντάλματος, στην κατοικία της 45χρονης, στην επαρχία Λευκωσίας, εντόπισαν μέσα σε κλουβί, στην αυλή της οικίας, εννέα ζωντανούς λαγούς.

Λόγω αρμοδιότητας, μέλη της Υπηρεσίας Θήρας παρέλαβαν τους εννέα λαγούς για την ασφαλή φύλαξη και φροντίδα τους.

Στη 45χρονη εκδόθηκε εξώδικο πρόστιμο για το χρηματικό ποσό των €10,000 για την παράνομη κατοχή των λαγών.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Κοκκινοτριμιθιάς συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΑΝΑΛΥΣΗ: Ο Χριστοδουλίδης ως σταθερά, η ορατή πολυδιάσπαση στον ΔΗΣΥ και το δύσκολο δίλημμα του ΑΚΕΛ

ΑΝΑΛΥΣΗ: Ο Χριστοδουλίδης ως σταθερά, η ορατή πολυδιάσπαση στον ΔΗΣΥ και το δύσκολο δίλημμα του ΑΚΕΛ

Οι εσωτερικές δημοσκοπήσεις σπάνια αλλάζουν την πραγματικότητα. Πολύ συχνότερα, όμως, αποκαλύπτουν προς ποια κατεύθυνση αρχίζει να κινείται. Δεν αποτελούν πρόβλεψη εκλογικού αποτελέσματος ούτε μπορούν να υποκαταστήσουν την κάλπη.

BEST OF TOTHEMAONLINE