Κύμα κακοκαιρίας 'κτυπά' την Ανατολική Αττική - Φόβοι για νέες καταστροφές στις πληγείσες περιοχές

Κύμα κακοκαιρίας 'κτυπά' την Ανατολική Αττική - Φόβοι για νέες καταστροφές στις πληγείσες περιοχές

Ισχυρή καταιγίδα βρίσκεται σε εξέλιξη από το μεσημέρι της Πέμπτης (26/7) σε διάφορες περιοχές της Αττικής, ενώ σε περιοχές, όπως στο Μαρούσι πέφτει χαλάζι.

Όπως διαβάζουμε στο Protothema.gr στις πληγείσες από τη φωτιά περιοχές της Ανατολικής Αττικής αναμένεται βροχόπτωση τις επόμενες ώρες με αποτέλεσμα να υπάρχει αγωνία.

Το κύμα κακοκαιρίας αναμένεται ότι θα ταλαιπωρήσει ακόμη περισσότερο τους πυρόπληκτους, καθώς σύμφωνα με τις προβλέψεις της ΕΜΥ, τα φαινόμενα ενδέχεται να είναι έντονα.

Ήδη, έχει ξεσπάσει βροχή στις επίμαχες περιοχές.

Σε έκτακτο δελτίο καιρού που είχε εκδώσει η ΕΜΥ, η κακοκαιρία θα επηρεάσει κατά διαστήματα την Αττική το μεσημέρι και το απόγευμα της Πέμπτης (26/7).

Το πιο κάτω βίντεο, είναι από περιοχές που ήδη έχει ξεσπάσει έντονη βροχόπτωση:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Κλείδωσε» το νέο τετ-α-τετ Χριστοδουλίδη - Ερχιουρμάν για το Κυπριακό

«Κλείδωσε» το νέο τετ-α-τετ Χριστοδουλίδη - Ερχιουρμάν για το Κυπριακό

Την Τρίτη, 27 Οκτωβρίου, στις 09:00 το πρωί, θα πραγματοποιηθεί η επόμενη συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, Τουφάν Ερχιουρμάν, υπό την αιγίδα των Ηνωμένων Εθνών.

BEST OF TOTHEMAONLINE