Κύμα κακοκαιρίας 'κτυπά' την Ανατολική Αττική - Φόβοι για νέες καταστροφές στις πληγείσες περιοχές

Κύμα κακοκαιρίας 'κτυπά' την Ανατολική Αττική - Φόβοι για νέες καταστροφές στις πληγείσες περιοχές

Ισχυρή καταιγίδα βρίσκεται σε εξέλιξη από το μεσημέρι της Πέμπτης (26/7) σε διάφορες περιοχές της Αττικής, ενώ σε περιοχές, όπως στο Μαρούσι πέφτει χαλάζι.

Όπως διαβάζουμε στο Protothema.gr στις πληγείσες από τη φωτιά περιοχές της Ανατολικής Αττικής αναμένεται βροχόπτωση τις επόμενες ώρες με αποτέλεσμα να υπάρχει αγωνία.

Το κύμα κακοκαιρίας αναμένεται ότι θα ταλαιπωρήσει ακόμη περισσότερο τους πυρόπληκτους, καθώς σύμφωνα με τις προβλέψεις της ΕΜΥ, τα φαινόμενα ενδέχεται να είναι έντονα.

Ήδη, έχει ξεσπάσει βροχή στις επίμαχες περιοχές.

Σε έκτακτο δελτίο καιρού που είχε εκδώσει η ΕΜΥ, η κακοκαιρία θα επηρεάσει κατά διαστήματα την Αττική το μεσημέρι και το απόγευμα της Πέμπτης (26/7).

Το πιο κάτω βίντεο, είναι από περιοχές που ήδη έχει ξεσπάσει έντονη βροχόπτωση:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ σε Ανδρουλάκη: «Είδαμε για πρώτη φορά στην Ευρωπαϊκή Ένωση αλληλεγγύη στην πράξη και όχι σε δηλώσεις»

ΠτΔ σε Ανδρουλάκη: «Είδαμε για πρώτη φορά στην Ευρωπαϊκή Ένωση αλληλεγγύη στην πράξη και όχι σε δηλώσεις»

Η Κύπρος είναι μέρος της λύσης των προβλημάτων και όχι μέρος των προβλημάτων είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος δέχθηκε στο Προεδρικό Μέγαρο, τον Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ/Κινήματος Αλλαγής κ. Νίκο Ανδρουλάκη.

BEST OF TOTHEMAONLINE