ΠΑΦΟΣ: Προσπαθούσε να διασταυρώσει και τον παρέσυρε όχημα

ΠΑΦΟΣ: Προσπαθούσε να διασταυρώσει και τον παρέσυρε όχημα

Στο Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών του ΓΝ Πάφου διακομίσθηκε ένα πρόσωπο μετά από τραυματισμό του από διερχόμενο όχημα.

Σύμφωνα με την Αστυνομία πρόκειται για πεζό 30 ετών από την Ρουμανία ο οποίος παρασύρθηκε στις 14:00 περίπου το μεσημέρι της Πέμπτης (26/07) από διερχόμενο όχημα στην οδό Αθηνών στην προσπάθεια του να διασταυρώσει το δρόμο.

Στην σκηνή κλήθηκε ασθενοφόρο το οποίο μετέφερε τον 30χρονο στις Πρώτες Βοήθειες του Νοσοκομείου Πάφου.

Σύμφωνα με τον επί καθήκοντι ιατρό ο 30χρονος υποβάλλεται σε ιατρικές εξετάσεις.

Τα αίτια της πρόκλησης του τροχαίου διερευνά η Τροχαία Πάφου.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ για Ανεξαρτησία: Μοναδικός στόχος και επιδίωξη η επανένωση - Ευθύνες στον Ερντογάν για ανυπαρξία προόδου

ΠτΔ για Ανεξαρτησία: Μοναδικός στόχος και επιδίωξη η επανένωση - Ευθύνες στον Ερντογάν για ανυπαρξία προόδου

Για εμάς μοναδικός στόχος και επιδίωξη είναι η επανένωση επανένωση μέσω μιας λύσης που θα μετεξελίξει την Κυπριακή Δημοκρατία σε ένα σύγχρονο κράτος, κυρίαρχο σε όλη του την επικράτεια, χωρίς κατοχικό στρατό και χωρίς εγγυητές με επεμβατικά δικαιώματα, στο οποίο όλοι οι νόμιμοι πολίτες του θα έχουν τα ίδια ακριβώς δικαιώματα όπως οι υπόλοιποι Ευρωπαίοι πολίτες, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε τηλεοπτικό του μήνυμα για την επέτειο της Ανακήρυξης της Ανεξαρτησίας της Κυπριακής Δημοκρατίας.