Άγκυρα προς ΗΠΑ: Δεν ανεχόμαστε απειλές

Άγκυρα προς ΗΠΑ: Δεν ανεχόμαστε απειλές

Η Άγκυρα δεν ανέχεται απειλές απάντησε ο Τούρκος Υπουργός Εξωτερικών στον Αμερικανό Αντιπρόεδρο Μάικ Πενς ο οποίος νωρίτερα είχε δηλώσει ότι η Ουάσιγκτον θα επιβάλει κυρώσεις στην Τουρκία αν δεν απελευθερώσει τον Αμερικανό πάστορα Άντριου Μπράνσον.

Ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών, Μεβλούτ Τσαβούσογλου, ανέφερε συγκεκριμένα σε μήνυμά του στο τουίτερ: “Κανένας να μην υπαγορεύει στην Τουρκία, δεν ανεχόμαστε τις απειλές. Οι κανόνες δικαίου ισχύουν για όλους χωρίς καμία εξαίρεση”.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

VIDEO - Σε κλίμα έντασης η συνάντηση Χριστοδουλίδη – Έρχιουρμαν, στο προσκήνιο οι αλληλοκατηγορίες

VIDEO - Σε κλίμα έντασης η συνάντηση Χριστοδουλίδη – Έρχιουρμαν, στο προσκήνιο οι αλληλοκατηγορίες

  Από το θετικό κλίμα που δημιουργήθηκε κατά την πρόσφατη συνάντηση στην Πύλα, οι σχέσεις μεταξύ του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, και του Τουρκοκύπριου ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν, βρέθηκαν ξανά στο επίκεντρο της αντιπαράθεσης, με δημόσιες τοποθετήσεις και αλληλοκατηγορίες να επηρεάζουν την ατμόσφαιρα ενόψει των επόμενων επαφών τους.

BEST OF TOTHEMAONLINE