Άγκυρα προς ΗΠΑ: Δεν ανεχόμαστε απειλές

Άγκυρα προς ΗΠΑ: Δεν ανεχόμαστε απειλές

Η Άγκυρα δεν ανέχεται απειλές απάντησε ο Τούρκος Υπουργός Εξωτερικών στον Αμερικανό Αντιπρόεδρο Μάικ Πενς ο οποίος νωρίτερα είχε δηλώσει ότι η Ουάσιγκτον θα επιβάλει κυρώσεις στην Τουρκία αν δεν απελευθερώσει τον Αμερικανό πάστορα Άντριου Μπράνσον.

Ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών, Μεβλούτ Τσαβούσογλου, ανέφερε συγκεκριμένα σε μήνυμά του στο τουίτερ: “Κανένας να μην υπαγορεύει στην Τουρκία, δεν ανεχόμαστε τις απειλές. Οι κανόνες δικαίου ισχύουν για όλους χωρίς καμία εξαίρεση”.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Οι ΗΠΑ θα αποφασίσουν τυχόν εμπλοκή στο Ιράν σε 24 έως 48 ώρες - Ο Νετανιάχου δεν αποκλείει τη δολοφονία Χαμενεΐ

Οι ΗΠΑ θα αποφασίσουν τυχόν εμπλοκή στο Ιράν σε 24 έως 48 ώρες - Ο Νετανιάχου δεν αποκλείει τη δολοφονία Χαμενεΐ

Ισραηλινός αξιωματούχος δήλωσε ότι το Τελ Αβίβ περιμένει σύντομα την απόφαση του Αμερικανού προέδρου για την εμπλοκή των ΗΠΑ στον πόλεμο Ισραήλ-Ιράν. Σύμφωνα με δημοσίευμα των Times of Israel, αυτή απόφαση αναμένεται μέσα στις επόμενες 24 με 48 ώρες.

BEST OF TOTHEMAONLINE