Κουλουριάστηκε και περίμενε το θάνατο στο φράχτη -Η ιστορία του τελευταίου νεκρού στο 'οικόπεδο της φρίκης' - VIDEO

Κουλουριάστηκε και περίμενε το θάνατο στο φράχτη -Η ιστορία του τελευταίου νεκρού στο 'οικόπεδο της φρίκης' - VIDEO

Στο 'οικόπεδο της φρίκης' την Πέμπτη (26/7) εντοπίστηκε ένας ακόμη νεκρός, ανεβάζοντας το συνολικό αριθμό των νεκρών που βρέθηκαν εκεί, σε 26.

Αν και τόσες ημέρες αστυνομικοί και πυροσβέστες χτένιζαν το οικόπεδο, την 26η σωρό την ανακάλυψαν τέσσερις ημέρες μετά.

Πρόκειται για μια σωρό που βρέθηκε στο φράχτη του σπιτιού.

Ενας άνθρωπος δίπλα από ένα αυτοκίνητο με ανοιχτή ακόμη την πόρτα, ο οποίος προφανώς όταν κατάλαβε ότι η φωτιά πλησίαζε και δεν μπορούσε να κινηθεί άλλο, βγήκε από το όχημά του για να απομακρυνθεί με τα πόδια.

Δεν πρόλαβε όμως... Άφησε εκεί την τελευταία του πνοή.

Κουλουριάστηκε και περίμενε το θάνατο...

Ακόμη και έμπειροι αστυνομικοί δεν μπορούν σε συνειδητοποιήσουν την τραγωδία.

Ένας από αυτούς είπε στον ΑΝΤ1 πως «έζησε» υπηρεσιακά το σεισμό της Αθήνας το ’99 αλλά, «αυτό, δεν το έχω ξαναζήσει»...

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Η Κύπρος θα αξιοποιήσει το SAFE με σκοπό την ενίσχυση των αμυντικών μας δυνατοτήτων»

ΠτΔ: «Η Κύπρος θα αξιοποιήσει το SAFE με σκοπό την ενίσχυση των αμυντικών μας δυνατοτήτων»

Η Κυπριακή Προεδρία του Συμβουλίου της ΕΕ έρχεται σε μια πολύ κρίσιμη στιγμή για την Ευρώπη, είπε ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου κ. Αντόνιο Κόστα, ο οποίος είχε σήμερα συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Νίκο Χριστοδουλίδη, σημειώνοντας ότι η ΕΕ βασίζεται στην Κύπρο για τη διαχείριση κατά την Προεδρία της, αρκετών σημαντικών ζητημάτων που απασχολούν την ΕΕ, ενώ αναφερόμενος στο πρόγραμμα SAFE είπε ότι καμιά τρίτη χώρα, η οποία απειλεί την ασφάλεια κράτους μέλους της ΕΕ, δεν μπορεί να το αξιοποιήσει.

BEST OF TOTHEMAONLINE