Κουλουριάστηκε και περίμενε το θάνατο στο φράχτη -Η ιστορία του τελευταίου νεκρού στο 'οικόπεδο της φρίκης' - VIDEO
27.07.2018 - 09:27
Στο 'οικόπεδο της φρίκης' την Πέμπτη (26/7) εντοπίστηκε ένας ακόμη νεκρός, ανεβάζοντας το συνολικό αριθμό των νεκρών που βρέθηκαν εκεί, σε 26.
Αν και τόσες ημέρες αστυνομικοί και πυροσβέστες χτένιζαν το οικόπεδο, την 26η σωρό την ανακάλυψαν τέσσερις ημέρες μετά.
Πρόκειται για μια σωρό που βρέθηκε στο φράχτη του σπιτιού.
Ενας άνθρωπος δίπλα από ένα αυτοκίνητο με ανοιχτή ακόμη την πόρτα, ο οποίος προφανώς όταν κατάλαβε ότι η φωτιά πλησίαζε και δεν μπορούσε να κινηθεί άλλο, βγήκε από το όχημά του για να απομακρυνθεί με τα πόδια.
Τύμπανα πολέμου στη Μέση Ανατολή, όπου η κατάσταση για δεύτερη ημέρα παρέμεινε οριακή. Το Ισραήλ έπληξε το Ιράν και το Ιράν το Ισραήλ, ενώ συνεχίστηκαν οι απειλές.