Το μαρτύριο της οικογένειας της Νίκη Βίσση - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Το μαρτύριο της οικογένειας της Νίκη Βίσση - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Τόσο η Νίκη Βίσση, όσο και η Βέρα Μπούφη εξέφρασαν την οργή τους για την ελληνική πολιτεία μετά τις φονικές πυρκαγιές στην Αττική που άφησαν πίσω 83 νεκρούς και καμένη γη.

Το σπίτι της Νίκης Μπούφη Βίσση κάηκε ολοσχερώς από την πύρινη λαίλαπα με την μητέρα της και τον σύζυγό της και τα παιδιά της να κινδυνεύουν και κυριολεκτικά να γλυτώνουν την τελευταία στιγμή. 

Η επόμενη μέρα βρήκε την αδελφή της Άννας Βίσση να μετρά τα συντρίμια του σπιτιού της και να ζητά εξηγήσεις και διεξόδους. 

Η δε μητέρα της, Νίκη Μπούφη Βίσση, κοινοποίησε έναν σύνδεσμο όπου ο Καμένος δήλωσε στο BBC: ''Για την τραγωδία στο Μάτι φταίνει οι κάτοικοι'. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ ενόψει διάσκεψης για Κυπριακό: «Βασιζόμαστε σε εσάς ως εγγυήτρια δύναμη», είπε στον Βρετανό ΥΠΕΞ

ΠτΔ ενόψει διάσκεψης για Κυπριακό: «Βασιζόμαστε σε εσάς ως εγγυήτρια δύναμη», είπε στον Βρετανό ΥΠΕΞ

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης δέχθηκε σήμερα, το απόγευμα, στο Προεδρικό Μέγαρο, τον Υπουργό Εξωτερικών του Ηνωμένου Βασιλείου κ. Ντέιβιντ Λάμι, στην παρουσία, ανάμεσα σε άλλους, του Υπουργού Εξωτερικών κ. Κωνσταντίνου Κόμπου και του Κυβερνητικού Εκπροσώπου κ. Κωνσταντίνου Λετυμπιώτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE