ΛΟΝΔΙΝΟ: Δυσαρέσκεια κατά της κυβέρνησης της Τερέζα Μέι - Δημοσκόπηση

ΛΟΝΔΙΝΟ: Δυσαρέσκεια κατά της κυβέρνησης της Τερέζα Μέι - Δημοσκόπηση

Ολοένα και πιο δυσαρεστημένοι με την πρωθυπουργό Τερέζα Μέι και την κυβέρνησή της εμφανίζονται οι Βρετανοί ψηφοφόροι.

Σύμφωνα με δημοσκόπηση που παρουσιάστηκε την Παρασκευή (27/7) λιγότερο από το ένα τρίτο των ερωτηθέντων δηλώνουν ικανοποιημένοι με την ηγεσία της Μέι. 

Η έρευνα του Ιουλίου έδειξε ότι το 30% είναι ικανοποιημένο με την ηγεσία της, συγκριτικά με 35% τον Ιούνιο, ενώ το ποσοστό για την κυβέρνησή της είναι ακόμα χαμηλότερο στο 22%, από το 30% τον Ιούνιο.

Η έρευνα με δείγμα 1.023 ενήλικες διενεργήθηκε για λογαριασμό της εφημερίδας Evening Standard από την εταιρία  Ipsos MORI από τις 20 έως τις 24 Ιουλίου. 

ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Στη συνέντευξή του στο ThemaOnline και τον Τάσο Θεοδώρου, ο πρώην πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου, μιλά ανοιχτά για την επόμενη μέρα στην πολιτική, το μέλλον της παράταξης, τις εκλογές του 2026 και του 2028, τη διακυβέρνηση Χριστοδουλίδη, το Κυπριακό, αλλά και τα νέα πολιτικά φαινόμενα που ταράζουν τα νερά.

BEST OF TOTHEMAONLINE