ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ ΑΤΤΙΚΗΣ: Στον Εισαγγελέα οι πρώτοι μάρτυρες για τους 87 νεκρούς

ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ ΑΤΤΙΚΗΣ: Στον Εισαγγελέα οι πρώτοι μάρτυρες για τους 87 νεκρούς

Mε γρήγορους ρυθμούς ξεκίνησε η έρευνα της Δικαιοσύνης για τα αίτια των πυρκαγιών στην Αττική που οδήγησαν στο θάνατο, μέχρι στιγμής, 87 άτομα.

Η εισαγγελέας πρωτοδικών κ.Βαρβάρα Γκεσούλη στην οποία έχει ανατεθεί με παραγγελία του προϊσταμένου της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών Ηλία Ζαγοραίου η προκαταρκτική εξέταση, σύμφωνα με πληροφορίες, ήδη έχει καλέσει τους πρώτους μάρτυρες και έχει ορίσει ανεξάρτητο πραγματογνώμονα πυραγό.

Από τις πρώτες καταθέσεις είναι και αυτή του αρχηγού της Πυροσβεστικής ο οποίος θα πρέπει να περιγράψει τις ενέργειες της υπηρεσίας κατά τη διάρκεια της μεγάλης φωτιάς.

Παράλληλα έχει ζητήσει την άμεση περαίωση της αυτοψίας από την πυροσβεστική. Ολες οι ενέργειες γίνονται με στόχο την ταχεία ολοκλήρωση της έρευνας για την απόδοση ποινικών ευθυνών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ξεκαθαρίζει τη θέση του ο Σάββας Αγγελίδης - «Ουδέποτε υπέβαλα παραίτηση, δεν εξέφρασα τη θέση ότι υπάρχει διαφθορά στην Αστυνομία»

Ξεκαθαρίζει τη θέση του ο Σάββας Αγγελίδης - «Ουδέποτε υπέβαλα παραίτηση, δεν εξέφρασα τη θέση ότι υπάρχει διαφθορά στην Αστυνομία»

Θέση για όσα διαδραματίστηκαν το τελευταίο διάστημα, πήρε ο βοηθός Γενικός Εισαγγελέας, Σάββας Αγγελίδης. 

BEST OF TOTHEMAONLINE