Ο Μιλτιάδης Νεοφύτου επιστρέφει! – ΕΞΕΛΙΞΗ με το γήπεδο της Λεμεσού

Ο Μιλτιάδης Νεοφύτου επιστρέφει! – ΕΞΕΛΙΞΗ με το γήπεδο της Λεμεσού

Το Δ.Σ. του ΚΟΑ με ανακοίνωση του, ενημερώνει ότι μετά την ολοκλήρωση της αξιολόγησης των ενώπιον του προσφορών για το Νέο Γήπεδο Λεμεσού στο Κολόσσι και τη δέουσα έρευνα, αποφάσισε όπως κατακυρώσει την προσφορά στην Κοινοπραξία CYFIELD – NEOPHYTOU J.V. (η οποία ανήκει στον πρώην προέδρο της Ομόνοιας, Μιλτιάδη Νεοφύτου, ο οποίος κάνει ένα τεράστιο… comeback στα ποδοσφαιρικά δρώμενα του τόπου!

Πλέον, έχει γίνει ένα ακόμη καθοριστικό βήμα, πριν τις… μπουλντόζες!

Αναλυτικά:

«Το Διοικητικό Συμβούλιο του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού στη συνεδρία του (26/7/2018) μετά την ολοκλήρωση της αξιολόγησης των ενώπιον του προσφορών για το Νέο Γήπεδο Λεμεσού στο Κολόσσι και τη δέουσα έρευνα, αποφάσισε όπως κατακυρώσει την προσφορά στην Κοινοπραξία CYFIELD – NEOPHYTOU J.V».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Η ευρωπαϊκή ιδιότητα της Κύπρου σε περιοχή κρίσεων επιβάλλει αναβαθμισμένη επιχειρησιακή ετοιμότητα

ΠτΔ: Η ευρωπαϊκή ιδιότητα της Κύπρου σε περιοχή κρίσεων επιβάλλει αναβαθμισμένη επιχειρησιακή ετοιμότητα

Η ευρωπαϊκή ιδιότητα της Κυπριακής Δημοκρατίας, σε μια περιοχή παρατεταμένων κρίσεων και ιδιαίτερης γεωστρατηγικής σημασίας, καθιστά ακόμη περισσότερο επιβεβλημένη την αναβαθμισμένη επιχειρησιακή ετοιμότητα της χώρας για ανθρωπιστικές αποστολές, αλλά και για την αντιμετώπιση πολλών άλλων σύγχρονων προκλήσεων, δήλωσε την Τετάρτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης στην τελετή εγκαινίων του Μουσείου Πολεμικής Δράσης, Ιστορίας και Τιμής του Παγκύπριου Συνδέσμου Εφέδρων Πυροβολικού στη Λευκωσία.