Παρελθόν από την Ομόνοια

Παρελθόν από την Ομόνοια

Η διοίκηση της γυναικείας ποδοσφαιρικής ομάδας της Ομόνοιας, ανακοινώνει την αποχώρηση της Αλεξίας Τομάζου.

Αναλυτικά:

«Η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ ενημερώνει πως μετά από συζήτηση με την τερματοφύλακα της ομάδας μας, Αλεξία Τομάζου, αποφασίστηκε από κοινού να μην ανανεωθεί η μεταξύ μας συνεργασία.

Η Αλεξία Τομάζου ήρθε στην ομάδα κατά την περσινή σεζόν και κατέγραψε 22 συμμετοχές και 2096 αγωνιστικά λεπτά. Επέδειξε όλο αυτό το χρονικό διάστημα αφοσίωση, ζήλο και ήταν απόλυτα συνεργάσιμη.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ ευχαριστεί την Αλεξία Τομάζου για την προσφορά της και της εύχεται καλή συνέχεια στην καριέρα της».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Σημαντική επίσκεψη ΠτΔ στο Λονδίνο - Σηματοδοτεί την έναρξη της εκστρατείας «Minds in Cyprus»

Σημαντική επίσκεψη ΠτΔ στο Λονδίνο - Σηματοδοτεί την έναρξη της εκστρατείας «Minds in Cyprus»

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, αναχωρεί σήμερα το απόγευμα για το Λονδίνο, σηματοδοτώντας την έναρξη της εμβληματικής εκστρατείας για επαναπατρισμού ταλέντου στην Κύπρο, «Minds in Cyprus», με την πρώτη μεγάλη εκδήλωση να πραγματοποιείται αύριο, 21 Μαΐου, στο Ηνωμένο Βασίλειο.