Στην Αθήνα το κυπριακό 'τσουνάμι' αλληλεγγύης στους πυρόπληκτους - Τι περιλαμβάνει

Στην Αθήνα το κυπριακό 'τσουνάμι' αλληλεγγύης στους πυρόπληκτους - Τι περιλαμβάνει

Τα πακέτα αγάπης, αποτέλεσμα του κύματος αλληλεγγύης του κυπριακού λαού στους πυρόπληκτους της Αττικής, μεταφέρονται το Σάββατο (28/7) στην Ελλάδα.

Περίπου χίλια κιβώτια, με 10 χιλιάδες κιλά με είδη πρώτης ανάγκης, παραδίδονται στο Συντονιστικό κέντρο Περιφέρειας Αττικής, παρουσία του Επιτρόπου Εθελοντισμού, όπως μετέδωσε το δελτίο ειδήσεων του ΡΙΚ.

Όπως χαρακτηριστικά είπε ο Επίτροπος Εθελοντισμού και Μη Κυβερνητικών οργανώσεων, Γιαννάκης Γιαννάκη, η προσφορά των Κύπριων πολιτών πραγματικά συγκινεί, αφού ξεκάθαρα πλέον, μπορούμε να κάνουμε λόγο για ένα τσουνάμι αλληλεγγύης.

Στο αεροδρόμιο Λάρνακας συγκεντρώθηκαν χίλια κιβώτια με είδη πρώτης ανάγκης τα οποία θα μεταφερθούν το πρωί του Σαββάτου στην Αθήνα.

Σύμφωνα με τον κύριο Γιαννάκη οι ανάγκες σε τρόφιμα έχουν υπερκαλυφθεί. Αυτό που χρειάζονται τώρα οι άνθρωποι της Αττικής είναι οικονομική βοήθεια.

Άλλοι τρεις τόνοι ειδών πρώτης ανάγκης μεταφέρθηκαν σήμερα στην Αθήνα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ισραηλινά μαχητικά θα πετάξουν πάνω από την Τεχεράνη, λέει ο Νετανιάχου - Tο Ιράν προειδοποιεί για «πιο σοβαρά» πλήγματα

Ισραηλινά μαχητικά θα πετάξουν πάνω από την Τεχεράνη, λέει ο Νετανιάχου - Tο Ιράν προειδοποιεί για «πιο σοβαρά» πλήγματα

Τύμπανα πολέμου στη Μέση Ανατολή, όπου η κατάσταση για δεύτερη ημέρα παρέμεινε οριακή. Το Ισραήλ έπληξε το Ιράν και το Ιράν το Ισραήλ, ενώ συνεχίστηκαν οι απειλές.

BEST OF TOTHEMAONLINE