Στην Αθήνα το κυπριακό 'τσουνάμι' αλληλεγγύης στους πυρόπληκτους - Τι περιλαμβάνει

Στην Αθήνα το κυπριακό 'τσουνάμι' αλληλεγγύης στους πυρόπληκτους - Τι περιλαμβάνει

Τα πακέτα αγάπης, αποτέλεσμα του κύματος αλληλεγγύης του κυπριακού λαού στους πυρόπληκτους της Αττικής, μεταφέρονται το Σάββατο (28/7) στην Ελλάδα.

Περίπου χίλια κιβώτια, με 10 χιλιάδες κιλά με είδη πρώτης ανάγκης, παραδίδονται στο Συντονιστικό κέντρο Περιφέρειας Αττικής, παρουσία του Επιτρόπου Εθελοντισμού, όπως μετέδωσε το δελτίο ειδήσεων του ΡΙΚ.

Όπως χαρακτηριστικά είπε ο Επίτροπος Εθελοντισμού και Μη Κυβερνητικών οργανώσεων, Γιαννάκης Γιαννάκη, η προσφορά των Κύπριων πολιτών πραγματικά συγκινεί, αφού ξεκάθαρα πλέον, μπορούμε να κάνουμε λόγο για ένα τσουνάμι αλληλεγγύης.

Στο αεροδρόμιο Λάρνακας συγκεντρώθηκαν χίλια κιβώτια με είδη πρώτης ανάγκης τα οποία θα μεταφερθούν το πρωί του Σαββάτου στην Αθήνα.

Σύμφωνα με τον κύριο Γιαννάκη οι ανάγκες σε τρόφιμα έχουν υπερκαλυφθεί. Αυτό που χρειάζονται τώρα οι άνθρωποι της Αττικής είναι οικονομική βοήθεια.

Άλλοι τρεις τόνοι ειδών πρώτης ανάγκης μεταφέρθηκαν σήμερα στην Αθήνα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Λιμουζίνα Προεδρικού: Τι πραγματικά ισχύει με τις €595.000-Ερωτήματα για διαρροή «εμπιστευτικού» εγγράφου

Λιμουζίνα Προεδρικού: Τι πραγματικά ισχύει με τις €595.000-Ερωτήματα για διαρροή «εμπιστευτικού» εγγράφου

Μια διαφορετική εικόνα από αυτή που δημιουργήθηκε γύρω από το ποσό των €595.000 για το νέο θωρακισμένο όχημα της Προεδρίας μεταφέρουν έγκυρες πηγές, οι οποίες ξεκαθαρίζουν ότι ούτε αγορά στη συγκεκριμένη τιμή έχει αποφασιστεί, ούτε πρόκειται να προστεθεί ακόμη μία λιμουζίνα στον υφιστάμενο στόλο.