ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ ΑΤΤΙΚΗΣ: Το σκίτσο του Αρκά για τις ευθύνες - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ ΑΤΤΙΚΗΣ: Το σκίτσο του Αρκά για τις ευθύνες - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Το πιο πρόσφατο σκίτσο του Αρκά που αναρτήθηκε στην επίσημη σελίδα του στο Facebook καυτηριάζει τις δηλώσεις των αρμόδιων υπουργών σχετικά με το ποιος ευθύνεται για αυτήν την ανείπωτη τραγωδία.

Με τη γνωστή καυστικότητά του, ο Αρκάς αποτυπώνει στα σκίτσα του τα όσα διαδραματίζονται τις τελευταίες ημέρες στην Αττική, από τις πυρκαγιές και τον απολογισμό των νεκρών, μέχρι τις ευθύνες για τον πύρινο όλεθρο..

Το πλέον πρόσφατο σκίτσο του που αναρτήθηκε στην επίσημη σελίδα του στο Facebook καυτηριάζει τις δηλώσεις των αρμόδιων υπουργών σχετικά με το ποιος ευθύνεται για αυτήν την ανείπωτη τραγωδία.

Πολιτικός και με αλήθειες που υπερβαίνουν τη σάτιρα, ο Αρκάς καταθέτει τη δική του άποψη για την τραγωδία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κρίσιμη μέρα για την ΑΤΑ – Σήμερα οι τελικές αποφάσεις συνδικαλιστών και εργοδοτών

Κρίσιμη μέρα για την ΑΤΑ – Σήμερα οι τελικές αποφάσεις συνδικαλιστών και εργοδοτών

Καθοριστική κρίνεται η σημερινή ημέρα για το ζήτημα της ΑΤΑ, αφού συνδικαλιστικές και εργοδοτικές οργανώσεις συνέρχονται για το ζήτημα της Αυτόματης Τιμαριθμικής Αναπροσαρμογής (ΑΤΑ).

BEST OF TOTHEMAONLINE