Αντιδήμαρχος Μαραθώνα: «Παραιτούμαι εφόσον δεν το έκανε κάποιος άλλος»

Αντιδήμαρχος Μαραθώνα: «Παραιτούμαι εφόσον δεν το έκανε κάποιος άλλος»

Την παραίτησή της ανακοίνωσε στον ΣΚΑΪ η αντιδήμαρχος Μαραθώνα Δήμητρα Λαμπαρού, εκφράζοντας την ντροπή της για «όσους βρίσκονται σε θέσεις ευθύνης αλλά δεν την πήραν ποτέ».

«Παραιτούμαι διαμαρτυρόμενη εφόσον δεν το έκανε κάποιος άλλος», είπε η κ. Λαμπαρού, αφήνοντας αιχμές για την απόφαση όσων υπέπεσαν σε «παραπτώματα» να παραμείνουν στην θέση τους ενώ ολόκληρες οικογένειες έχουν ξεκληριστεί.

Η κ. Λαμπαρού επιτέθηκε στον δήμαρχο Μαραθώνα Ηλία Ψινάκη, τον οποίο κατηγόρησε για απρέπεια και αλαζονεία.

Κατήγγειλε πως ο κ. Ψινάκης απουσίαζε από το τελευταίο δημοτικό συμβούλιο που ο ίδιος συγκάλεσε, προσθέτοντας με νόημα ότι τα καθήκοντα του δημάρχου υπερβαίνουν το δημαρχείο και την καρέκλα.

Η κ. Λαμπαρού επέστησε τέλος προσοχή στους πυρόπληκτους όσον αφορά τα πρόσωπα που θα διαχειριστούν την οικονομική βοήθεια που έχει εξαγγείλει η πολιτεία, σημειώνοντας πως δεν εμπιστεύεται ούτε τον Δήμο, ούτε την Περιφέρεια Αττικής.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αννίτα Δημητρίου: «Θα είμαι υποψήφια στις Προεδρικές» – Νέα δεδομένα στον ΔΗΣΥ

Αννίτα Δημητρίου: «Θα είμαι υποψήφια στις Προεδρικές» – Νέα δεδομένα στον ΔΗΣΥ

Τη δική της υποψηφιότητα για τις Προεδρικές εκλογές ανακοίνωσε η Πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αννίτα Δημητρίου, λίγες ώρες μετά την εξαγγελία του Αβέρωφ Νεοφύτου ότι θα διεκδικήσει επίσης την Προεδρία της Δημοκρατίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE