ΠΑΙΔΕΙΑ: Έκανε το πρώτο βήμα το Υπουργείο

ΠΑΙΔΕΙΑ: Έκανε το πρώτο βήμα το Υπουργείο

Αναστέλλει τις τοποθετήσεις-μετακινήσεις των Εκπαιδευτικών για τη Μέση Εκπαίδευση το Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού.

Μετά τη συμφωνία για έναρξη εντατικού διαλόγου από τη Δευτέρα (30/7), το ΥΠΠ, έκανε γνωστή την αναστολή των τοποθετήσεων-μετακινήσεων.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, το Yπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού στα πλαίσια της έναρξης του διαλόγου με τις Eκπαιδευτικές Oργανώσεις για εξορθολογισμό του Δημόσιου Σχολείου ως ένδειξη καλής θέλησης, ανακοινώνει ότι αναστέλλει την ισχύ των Tοποθετήσεων – Mετακινήσεων των Eκπαιδευτικών για τη Mέση Eκπαίδευση (http://enimerosi.moec.gov.cy/ypp7782), που αναρτήθηκαν την Παρασκευή (27/7), για μία τουλάχιστον βδομάδα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Μονόδρομος η αφαίρεση Σύκα από το ψηφοδέλτιο – Τα επόμενα βήματα

ΔΗΣΥ: Μονόδρομος η αφαίρεση Σύκα από το ψηφοδέλτιο – Τα επόμενα βήματα

Η ομόφωνη απόφαση της Ολομέλειας του Ανωτάτου Δικαστηρίου για άρση της βουλευτικής ασυλίας του βουλευτή του Δημοκρατικού Συναγερμού Νίκου Σύκα, για σκοπούς αστυνομικής ανάκρισης, σε σχέση με τις καταγγελίες της συντρόφου του για ξυλοδαρμό, την παραμονή της Πρωτοχρονιάς στην Αθήνα, φαίνεται να κλείνει οριστικά ένα κρίσιμο κεφάλαιο για την ηγεσία του κόμματος, καθιστώντας πλέον μονόδρομο την αφαίρεσή του βουλευτή, από το ψηφοδέλτιο των επερχόμενων βουλευτικών εκλογών.