ΛΕΜΕΣΟΣ: Σφοδρή τροχαία σύγκρουση – Σε κρίσιμη κατάσταση στο Γενικό 24χρονος

ΛΕΜΕΣΟΣ: Σφοδρή τροχαία σύγκρουση – Σε κρίσιμη κατάσταση στο Γενικό 24χρονος

Δύο τραυματίες, ένας εκ των οποίων κρίσιμα, είναι ο απολογισμός τροχαίας σύγκρουσης, που συνέβη το βράδυ του Σαββάτου 28/07 στη Λεμεσό.

Η σύγκρουση συνέβη, στην οδό Αγίας Φυλάξεως, λίγο μετά τις 10μ.μ. το βράδυ του Σαββάτου, όταν η μοτοσικλέτα που οδηγούσε 24χρονος κάτοικος Λεμεσού, με συνεπιβάτη 27χρονο, επίσης κάτοικο Λεμεσού, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται συγκρούστηκε με αυτοκίνητο, που οδηγούσε 61χρονη.

Από τη σύγκρουση, τραυματίστηκαν οι δύο επιβάτες της μοτοσικλέτας, οι οποίοι μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού.

Όπως διαπιστώθηκε, ο 24χρονος υπέστη σοβαρή κρανιοεγκεφαλική κάκωση, με υπαραχνοειδή αιμορραγία, επισκληρίδιο αιμάτωμα, πολλαπλά κατάγματα κρανίου και κατάγματα στο αριστερό πόδι και το δεξί χέρι.

Λόγω της σοβαρότητας της κατάστασής του, διακομίστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου κρατήθηκε για νοσηλεία.

Η κατάσταση της υγείας του, περιγράφεται ως κρίσιμη.

Ο 27χρονος, φέρει κάταγμα δεξιού ποδιού και μικρό αιμάτωμα κεφαλής και κρατήθηκε για νοσηλεία στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού.

Η κατάσταση της υγείας του είναι εκτός κινδύνου.

Η Τροχαία Λεμεσού διερευνά τα αίτια της σύγκρουσης.

*Φωτογραφία Αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τηλεφωνική επικοινωνία ΠτΔ με Αούν - Καταβλήθηκαν 300.000 ευρώ από την ΚΔ στον Λίβανο ως ανθρωπιστική αρωγή

Τηλεφωνική επικοινωνία ΠτΔ με Αούν - Καταβλήθηκαν 300.000 ευρώ από την ΚΔ στον Λίβανο ως ανθρωπιστική αρωγή

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης είχε σήμερα, τηλεφωνική επικοινωνία με τον Πρόεδρο του Λιβάνου κ. Ζοζέφ Αούν, κατά τη διάρκεια της οποίας εξέφρασε την ύψιστη ανησυχία του για τις αδιάκριτες ισραηλινές επιθέσεις κατά αμάχων και κρίσιμων υποδομών στον Λίβανο, οι οποίες είχαν ως αποτέλεσμα μεγάλο αριθμό θυμάτων.

BEST OF TOTHEMAONLINE