ΠΥΡΚΑΓΙΑ-ΠΑΡΑΜΑΛΙ: Υπό έλεγχο η φωτιά

ΠΥΡΚΑΓΙΑ-ΠΑΡΑΜΑΛΙ: Υπό έλεγχο η φωτιά

Υπό έλεγχο τέθηκε η φωτιά που ξέσπασε το πρωί σε έδαφος των Βρετανικών Βάσεων, μεταξύ των κοινοτήτων Παραμάλι - Πισσούρι, στην περιοχή Μελάντα.

Οι δυνάμεις πυρόσβεσης επικεντρώνονται στην κατάσβεση και των τελευταίων εστιών της φωτιάς, ανέφερε στο ΚΥΠΕ ο εκπρόσωπος Τύπου των Βρετανικών Βάσεων, Sean Tully.

Σύμφωνα με τον ίδιο, για την κατάσβεση της φωτιάς κινητοποιήθηκαν συνολικά δέκα πυροσβεστικά οχήματα των Βρετανικών Βάσεων καθώς και τρία της Δημοκρατίας, ενώ ρίψεις νερού έγιναν από ένα ελικόπτερο των ΒΒ και τα δυο εκμισθωμένα ελικόπτερα της Δημοκρατίας.

Η φωτιά έξαψε ξηρά χόρτα και άγρια βλάστηση.

Ο κ. Tully σημείωσε δε, τη στενή συνεργασία των Βρετανικών Βάσεων και της Δημοκρατίας στην από κοινού αντιμετώπιση των πυρκαγιών.

Από ΚΥΠΕ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

Στο ενεργειακό κόστος ως βασική πρόκληση για την Κυβέρνηση, στις προσπάθειες αξιοποίησης του φυσικού αερίου, καθώς και στις διεθνείς επαφές για προώθηση της Κύπρου ως επενδυτικού προορισμού, αναφέρθηκε τη Μ.Τετάρτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, στο πλαίσιο συζήτησης στρογγυλής τραπέζης με εκπροσώπους του επιχειρηματικού κόσμου στο 16ο Nicosia Economic Congress, σημειώνοντας ότι θα γίνουν συζητήσεις με την ΕΝΙ και την TOTAL ούτως ώστε πριν το τέλος Απριλίου να υπάρξει συμφωνία για αξιοποίηση του κυπριακού φυσικού αερίου εντός του 2027.

BEST OF TOTHEMAONLINE