Προκαλεί ο σύμβουλος του Ερντογάν: «Η Ελλάδα να επιστρέψει στην Τουρκία» - VIDEO

Προκαλεί ο σύμβουλος του Ερντογάν: «Η Ελλάδα να επιστρέψει στην Τουρκία» - VIDEO

Ως νοσταλγός της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας φαίνεται να παρουσιάζεται κατά καιρούς μέσα από τις δηλώσεις του ο σύμβουλος του Ταγίπ Ερντογάν, Γιγκίτ Μπουλούτ.

Αυτή τη φορά σε τηλεοπτική του εμφάνιση ισχυρίζεται ότι η Ελλάδα θα ήταν καλύτερα να ενταχθεί στη χώρα τους.

Ειδικότερα, χαρακτηριστικά αναφέρει: «η Δύση είναι τρομοκρατημένη από το ενδεχόμενο, χώρες που αποχώρησαν από την Οθωμανική Αυτοκρατορία, να ενταχθούν πάλι σ′ αυτήν. Αυτό περιλαμβάνει και την Ελλάδα που θα ήταν καλύτερα με την Τουρκία απ΄ ότι είναι με την Ευρωπαϊκή Ένωση»

Τη συνέντευξη του προκλητικού συμβούλου του Ερντογάν δημοσιοποίησε στο Twitter ο γνωστός Τούρκος δημοσιογράφος Αμπντουλάχ Μποζκούρτ που κυνηγήθηκε από το καθεστώς Ερντογάν και ζει εξόριστος στην Σουηδία.

Α.Μ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Συνεχίζεται η εκλογική διαδικασία – Στο 32,3% η προσέλευση

LIVE: Συνεχίζεται η εκλογική διαδικασία – Στο 32,3% η προσέλευση

Η Κύπρος ψηφίζει σήμερα για την ανάδειξη της νέας Βουλής των Αντιπροσώπων, με το πολιτικό ενδιαφέρον να κορυφώνεται σε ολόκληρη τη χώρα. Το ThemaOnline σας μεταδίδει λεπτό προς λεπτό όλες τις εξελίξεις από τη διαδικασία των Βουλευτικών Εκλογών 2026, με συνεχή ενημέρωση για τη συμμετοχή, τις δηλώσεις πολιτικών αρχηγών, τα πρώτα στοιχεία από τις κάλπες, την καταμέτρηση των ψήφων και τα αποτελέσματα. 

BEST OF TOTHEMAONLINE