ΚΑΤΣΟΥΡΙΔΗΣ: «Αν η Τουρκία δεν λογικευτεί…» - Απορία στο διαδίκτυο – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΚΑΤΣΟΥΡΙΔΗΣ: «Αν η Τουρκία δεν λογικευτεί…» - Απορία στο διαδίκτυο – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Δήλωση του διαπραγματευτή Ανδρέα Μαυρογιάννη σχολιάζει ο τέως Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του ΑΚΕΛ.

Ο Νίκος Κατσουρίδης, γνωστός για τις παρεμβάσεις του στο Κυπριακό, εκφράζει απορία ως προς τη δήλωση «η αποτυχία δεν είναι επιλογή».

«Αν όμως η Τουρκία δεν λογικευτεί αυτή η δήλωση τι σημαίνει;» διερωτάται σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

«Ή σημαίνει κάτι», προσθέτει και γεννά συζητήσεις. Ρητορικό ή όχι το ερώτημα, κανείς δεν ξέρει.

Πάντως, ο κ. Κατσουρίδης γνωρίζει καλά το Κυπριακό, τις αποτυχίες και τις προεκτάσεις τους.

ΑΛ.ΜΙΧ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Στο Εκτελεστικό Γραφείο οι αποφάσεις για Φαίδωνος και Γυψιώτη - Ανάμεσα στο τεκμήριο αθωότητας και την πολιτική ευθύνη

ΔΗΣΥ: Στο Εκτελεστικό Γραφείο οι αποφάσεις για Φαίδωνος και Γυψιώτη - Ανάμεσα στο τεκμήριο αθωότητας και την πολιτική ευθύνη

Ο Δημοκρατικός Συναγερμός βρίσκεται σήμερα, αντιμέτωπος με μία κρίσιμη πολιτική πρόκληση. Το Εκτελεστικό Γραφείο του κόμματος συνεδριάζει για να εξετάσει τις συνέπειες της αργίας που έχει επιβληθεί στους Δημάρχους Πάφου, Φαίδωνα Φαίδωνος, και Λευκονοίκου, Πιερή Γυψιώτη. Οι δύο υποθέσεις ξεπερνούν τον νομικό χαρακτήρα και γίνονται καθαρά πολιτικά ζητήματα για την ηγεσία του ΔΗΣΥ, η οποία καλείται να ισορροπήσει ανάμεσα στο τεκμήριο αθωότητας, την πολιτική ευθύνη και την κοινωνική πίεση.

BEST OF TOTHEMAONLINE