Η πρόκριση… βάζει το χέρι ακόμη πιο βαθιά στη τσέπη!

Η πρόκριση… βάζει το χέρι ακόμη πιο βαθιά στη τσέπη!

Ο Απόλλωνας έκανε επίδειξη ανωτερότητας στο πρώτο ματς με αντίπαλο τη Ζελέζνιτσαρ και μόνο αν έχει τάσεις… «αυτοκτονίας» θα αποκλειστεί την ερχόμενη Πέμπτη (02/08) στο ΓΣΠ.

Η σχεδόν σίγουρη πρόκριση στον Γ΄ προκριματικό του Γιουρόπα Λιγκ, εκεί όπου οι «γαλάζιοι» θα αντιμετωπίσουν την ομάδα που θα προκριθεί από το ζευγάρι της Ντιναμό Μπρεστ με τον Ατρόμητο, δημιουργεί ευοίωνες προοπτικές για πρόκριση στα πλέι-οφ (αφού καμιά από τις δύο ομάδες, δεν είναι φόβητρο), εκεί όπου θα μένει πλέον ένα μόνο βήμα για την εκ νέου πρόκριση στη «χρυσοφόρα» φάση των ομίλων!

Η προοπτική αυτή, αναμένεται να… «αναγκάσει» τον πρόεδρο του Απόλλωνα, Νίκο Κίρζη, να βάλει ακόμη πιο βαθιά το χέρι στη τσέπη, για να ενισχύσει την ομάδα του με δεξιό χαφ και τερματοφύλακα από το «πάνω-ράφι», για να ισχυροποιήσει ακόμα περισσότερο το ήδη ποιοτικό και γεμάτο ρόστερ που διαχειρίζεται ο Σωφρόνης Αυγουστή.

Γ.Ι.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Οι Βρετανικές Βάσεις δεν είναι πια ταμπού: Το μήνυμα του Νίκου Χριστοδουλίδη από τις Βρυξέλλες και η αρχή ενός δύσκολου διαλόγου

Οι Βρετανικές Βάσεις δεν είναι πια ταμπού: Το μήνυμα του Νίκου Χριστοδουλίδη από τις Βρυξέλλες και η αρχή ενός δύσκολου διαλόγου

Η παρέμβαση του Προέδρου της Δημοκρατίας στις Βρυξέλλες δεν ήταν μια τυπική διπλωματική τοποθέτηση. Ήταν μια κίνηση με σαφή πολιτικό βάρος, υψηλό συμβολισμό και, κυρίως, στρατηγική στόχευση. Για πρώτη φορά μετά από χρόνια, το ζήτημα των Βρετανικών Βάσεων στην Κύπρο επανέρχεται με ένταση στο προσκήνιο, όχι ως ιστορική εκκρεμότητα, αλλά ως ζωντανό πολιτικό και κυριαρχικό ζήτημα.

BEST OF TOTHEMAONLINE