Κακώς κατά τη γνώμη μας, αφού παραμένει στο ρόστερ ο πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος, ο Ματ Ντάρμπισαϊρ, είναι και ο Δημήτρης Χριστοφή εκεί, έγιναν και μεταγραφές, ε δεν μπορεί να είναι χειρότερη από πέρσι η Ομόνοια στο επιθετικό κομμάτι.
Άλλωστε, φτιάχνει ευκαιρίες και μάλιστα αρκετές, αλλά μέχρι στιγμής, υπάρχει δυστοκία στο στο σκοράρισμα, που είναι θέμα χρόνου να ξεπεραστεί.
Το θέμα είναι να βελτιωθεί η ομάδα της Λευκωσίας στο ανασταλτικό κομμάτι, γιατί πέρσι ήταν ΤΡΑΓΙΚΗ στα μετόπισθεν και δέχθηκε και πολλά αστεία γκολ.
Για την ώρα, τα δείγματα είναι θετικά για τη δουλειά που γίνεται στον μεσοαμυντικό «μηχανισμό» του «τριφυλλιού» και δεν αποκλείεται ο Ολίβα να καταφέρει ότι δεν μπόρεσε πέρσι ο… μετρ του είδους, Πάμπος Χριστοδούλου, να φτιάξει δηλαδή μία μεσοαμυντική γραμμή που να «μασάει σίδερα».
Βέβαια, είναι νωρίς ακόμα, αλλά τα πρώτα μηνύματα είναι ενθαρρυντικά αν μη τι άλλο και η σκληρή δουλειά συνεχίζεται…
Διαβάστε Περισσότερα στο:
Themasports.com