ΤΡΟΧΑΙΟ-ΛΕΜΕΣΟΣ: Διασωληνωμένος ο 24χρονος – Οι συνθήκες της βιαιότατης σύγκρουσης

ΤΡΟΧΑΙΟ-ΛΕΜΕΣΟΣ: Διασωληνωμένος ο 24χρονος – Οι συνθήκες της βιαιότατης σύγκρουσης

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας ο 24χρονος μοτοσικλετιστής που ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα στη Λεμεσό το βράδυ του Σαββάτου (28/7).

Η σύγκρουση συνέβη στην οδό Αγίας Φυλάξεως λίγο μετά τις 22:00, όταν η μοτοσικλέτα που οδηγούσε με συνεπιβάτη 27χρονο συγκρούστηκε με όχημα που οδηγούσε 61χρονη.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, η 61χρονη επιχείρησε δεξιά στροφή, ενώ η μοτοσικλέτα κινείτο βόρεια.

Η σύγκρουση ήταν πλαγιομετωπική και βιαιότατη, ενώ οι επιβάτες της μοτοσικλέτας δεν φορούσαν κράνη ασφαλείας.

Ο 24χρονος υπέστη σοβαρή κρανιοεγκεφαλική κάκωση, με υπαραχνοειδή αιμορραγία, επισκληρίδιο αιμάτωμα, πολλαπλά κατάγματα κρανίου και κατάγματα στο αριστερό πόδι και το δεξί χέρι.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τηλεφωνική επικοινωνία ΠτΔ με Αούν - Καταβλήθηκαν 300.000 ευρώ από την ΚΔ στον Λίβανο ως ανθρωπιστική αρωγή

Τηλεφωνική επικοινωνία ΠτΔ με Αούν - Καταβλήθηκαν 300.000 ευρώ από την ΚΔ στον Λίβανο ως ανθρωπιστική αρωγή

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης είχε σήμερα, τηλεφωνική επικοινωνία με τον Πρόεδρο του Λιβάνου κ. Ζοζέφ Αούν, κατά τη διάρκεια της οποίας εξέφρασε την ύψιστη ανησυχία του για τις αδιάκριτες ισραηλινές επιθέσεις κατά αμάχων και κρίσιμων υποδομών στον Λίβανο, οι οποίες είχαν ως αποτέλεσμα μεγάλο αριθμό θυμάτων.

BEST OF TOTHEMAONLINE