ΠΑΦΟΣ: 56χρονος απέναντι στον νόμο – Ύποπτος για σεξουαλική κακοποίηση 15χρονης

ΠΑΦΟΣ: 56χρονος απέναντι στον νόμο – Ύποπτος για σεξουαλική κακοποίηση 15χρονης

Καταγγελία μητέρας ανήλικου κοριτσιού οδήγησε σε σύλληψη 56χρονου στις 16 Ιουνίου στην Πάφο.

Τη Δευτέρα (30/7), ο 56χρονος αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον Κακουργιοδικείου σε απευθείας δίκη ως ύποπτος για σεξουαλική κακοποίηση.

Συγκεκριμένα, όπως ανέφερε η μητέρα, την ενημέρωσε η 15χρονη κόρης για άσεμνες ενέργειες του 56χρονου εις βάρος της, όταν μετέβη στο σπίτι του για παιχνίδι με το επίσης ανήλικο παιδί του.

Σύμφωνα με τη Ντόρα Χριστοδούλου («Ο Φιλελεύθερος»), η μητέρα έκανε την καταγγελία στην ΑΔΕ Πάφου και ο 56χρονος παραμένει υπό κράτηση μέχρι την έναρξη της δίκης.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το ThemaOnline στην παρούσα στήλη κάνει ανασκόπηση του κυπριακού Τύπου και μόνο, αποδίδοντας δημοσιεύματα εντύπων, τα οποία και επικαλείται.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Σε εξέλιξη η εκλογική διαδικασία – Κάλεσμα από πολιτικούς αρχηγούς για συμμετοχή

LIVE: Σε εξέλιξη η εκλογική διαδικασία – Κάλεσμα από πολιτικούς αρχηγούς για συμμετοχή

Η Κύπρος ψηφίζει σήμερα για την ανάδειξη της νέας Βουλής των Αντιπροσώπων, με το πολιτικό ενδιαφέρον να κορυφώνεται σε ολόκληρη τη χώρα. Το ThemaOnline σας μεταδίδει λεπτό προς λεπτό όλες τις εξελίξεις από τη διαδικασία των Βουλευτικών Εκλογών 2026, με συνεχή ενημέρωση για τη συμμετοχή, τις δηλώσεις πολιτικών αρχηγών, τα πρώτα στοιχεία από τις κάλπες, την καταμέτρηση των ψήφων και τα αποτελέσματα. 

BEST OF TOTHEMAONLINE