ΠΑΙΔΕΙΑ: Εγκαίνια στον εφ’ όλης της ύλης διάλογο – Στόχος και κινήσεις

ΠΑΙΔΕΙΑ: Εγκαίνια στον εφ’ όλης της ύλης διάλογο – Στόχος και κινήσεις

Εντατικό διάλογο εγκαινιάζουν τη Δευτέρα (30/7), Υπουργός Παιδείας και εκπαιδευτικές οργανώσεις, με στόχο να επιλυθούν οι διαφορές μεταξύ των δυο πλευρών και να αρχίσει ομαλά η νέα σχολική χρονιά.

Ο διάλογος, όπως έχει συμφωνηθεί στη σύσκεψη της περασμένης Παρασκευής (27/7) υπό τον πρόεδρο Αναστασιάδη, θα είναι εντατικός και θα διαρκέσει μια εβδομάδα.

Θα συζητηθούν όλα τα θέματα συμπεριλαμβανομένων και των αποφάσεων του Υπουργικού Συμβουλίου, οι οποίες προκάλεσαν τις αντιδράσεις των εκπαιδευτικών.

Στόχος της Κυβέρνησης είναι να υπάρξει εξορθολογισμός των δαπανών στην Παιδεία.

Σε ένδειξη καλής θέλησης το Υπουργείο Παιδείας αναστέλλει για τουλάχιστον μία εβδομάδα τις τελευταίες μετακινήσεις των εκπαιδευτικών Μέσης Εκπαίδευσης.

Οι εκπαιδευτικές οργανώσεις ανακοίνωσαν ότι μετά την ολοκλήρωση του διαλόγου, θα επανεξετάσουν την απόφαση για λήψη απεργιακών μέτρων στη νέα σχολική χρονιά.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Νίκος Αναστασιάδης στο «Τ» για όλα: Οι «αδυναμίες» του, η ζωή μετά το Προεδρικό και οι αλήθειες που ακούγονται για πρώτη φορά – Βίντεο

Ο Νίκος Αναστασιάδης στο «Τ» για όλα: Οι «αδυναμίες» του, η ζωή μετά το Προεδρικό και οι αλήθειες που ακούγονται για πρώτη φορά – Βίντεο

Χωρίς κανένα φίλτρο, όπως άλλωστε μας έχει συνηθίσει, ο τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης, άνοιξε τις πόρτες του γραφείου του στην κάμερα του ThemaOnline και μίλησε στον Τάσο Θεοδώρου για όλα και… όλους.

BEST OF TOTHEMAONLINE