Ξεκαθαρίζει τη θέση του ο Σάββας Αγγελίδης - «Ουδέποτε υπέβαλα παραίτηση, δεν εξέφρασα τη θέση ότι υπάρχει διαφθορά στην Αστυνομία»
Θέση για όσα διαδραματίστηκαν το τελευταίο διάστημα, πήρε ο βοηθός Γενικός Εισαγγελέας, Σάββας Αγγελίδης.

Ο Ισπανός επιθετικός, όπως αναφέρει η εφημερίδα «SportDay» είχε διορία να απαντήσει μέχρι το βράδυ του Σαββάτου στην πρόταση του Ερυθρού Αστέρα, αλλά τελικά κάτι τέτοιο δεν έγινε ποτέ.
Την ίδια ώρα ακούστηκε ότι υπήρξε κι άλλη ομάδα που κατέθεσε στον Κόντε πρόταση πιο συμφέρουσα οικονομικά για τον ίδιο τον παίκτη παρά για τον ΠΑΣ Γιάννινα και ίσως γι αυτό τον λόγο να μην απάντησε στον Ερυθρό Αστέρα.
Μάλιστα, δεδομένης της επιθυμίας του Ερυθρού Αστέρα να κλείσει όσο το δυνατό πιο γρήγορα την υπόθεση επιθετικός είναι πολύ πιθανό να υπάρξει ναυάγιο στο θέμα Κόντε. Πάντως, η πρόταση των Σέρβων δεν καλύπτει πλήρως ούτε τον ΠΑΣ, ο οποίος συνεχίζει να εξετάζει περιπτώσεις επιθετικών.
Πηγή: www.sdna.gr
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




