Κλείνουν τρύπες… από Λαΐφη και Σιβού

Κλείνουν τρύπες… από Λαΐφη και Σιβού

Πριν δέκα μέρες όταν η Ανόρθωση… έσπαζε μούτρα της με τη Λάτσι, είχε γίνει (δικαιολογημένα) πολλής λόγος και για την οικονομική ζημιά του πρόωρου αποκλεισμού από την Ευρώπη. 

Η διοίκηση Αντρέα Παντελή, κατέβαλε προσπάθεια (και καλά έκαμε) να δώσει το μήνυμα στον κόσμο, ότι δεν ήρθε η συντέλεια του κόσμου. 

Τα τελευταία 24ωρα τονίζεται ότι… έρχονται κάποια λεφτά στο ταμείο της εταιρίας. Οι 150 χιλιάδες ευρώ, που αποτελεί το ποσοστό μεταπώλησης της παραχώρησης του Λαίφη με ελευθέρα από τον Ολυμπιακό στην Στάνταρ Λιέγης.

Άλλα τόσα θα έλθουν από τη συμμετοχή του Σιβού στο Μουντιάλ της Ρωστίας. 

Είναι λεφτά βεβαίως που τα περίμεναν οι διοικούντες, αλλά προβάλλονται λίγο παραπάνω από τα media οι σχετικές πληροφορίες, για προφανείς λόγους.

Π.Χ. 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Α. Νεοφύτου για ΠτΔ: «Εγώ έκανα ότι ήταν δυνατό να τον φέρω» - «Τώρα η διαδικασία είναι να με φέρουν ή να με εξοστρακίσουν;»

Α. Νεοφύτου για ΠτΔ: «Εγώ έκανα ότι ήταν δυνατό να τον φέρω» - «Τώρα η διαδικασία είναι να με φέρουν ή να με εξοστρακίσουν;»

Κατεβαίνει και επίσημα στις Προεδρικές εκλογές του 2028 ο Αβέρωφ Νεοφύτου με αυτή του την απόφαση να προκαλεί ανησυχία αλλά και αντιδράσεις στο Δημοκρατικό Συναγερμό, αφού, μέχρι στιγμής δεν είναι ξεκάθαρο εάν θα διεκδικήσει το χρίσμα του κόμματος μέσα από τη διαδικασία ή πρόκειται για μια ανεξάρτητη υποψηφιότητα.

BEST OF TOTHEMAONLINE