Κλείνουν τρύπες… από Λαΐφη και Σιβού

Κλείνουν τρύπες… από Λαΐφη και Σιβού

Πριν δέκα μέρες όταν η Ανόρθωση… έσπαζε μούτρα της με τη Λάτσι, είχε γίνει (δικαιολογημένα) πολλής λόγος και για την οικονομική ζημιά του πρόωρου αποκλεισμού από την Ευρώπη. 

Η διοίκηση Αντρέα Παντελή, κατέβαλε προσπάθεια (και καλά έκαμε) να δώσει το μήνυμα στον κόσμο, ότι δεν ήρθε η συντέλεια του κόσμου. 

Τα τελευταία 24ωρα τονίζεται ότι… έρχονται κάποια λεφτά στο ταμείο της εταιρίας. Οι 150 χιλιάδες ευρώ, που αποτελεί το ποσοστό μεταπώλησης της παραχώρησης του Λαίφη με ελευθέρα από τον Ολυμπιακό στην Στάνταρ Λιέγης.

Άλλα τόσα θα έλθουν από τη συμμετοχή του Σιβού στο Μουντιάλ της Ρωστίας. 

Είναι λεφτά βεβαίως που τα περίμεναν οι διοικούντες, αλλά προβάλλονται λίγο παραπάνω από τα media οι σχετικές πληροφορίες, για προφανείς λόγους.

Π.Χ. 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πυρκαγιά στο Όμοδος: Drone έθεσε σε κίνδυνο τις επιχειρήσεις πυρόσβεσης – Ζημιές σε τρία σπίτια

Πυρκαγιά στο Όμοδος: Drone έθεσε σε κίνδυνο τις επιχειρήσεις πυρόσβεσης – Ζημιές σε τρία σπίτια

Υπό πλήρη έλεγχο τέθηκε η πυρκαγιά που ξέσπασε νωρίτερα δυτικά του Ομόδους, αφού κατέκαυσε συνολική έκταση περίπου ενός εκταρίου από ξηρά χόρτα, άγρια βλάστηση και σκύβαλα.