ΛΑΡΝΑΚΑ: Κινδύνεψε να πνιγεί 49χρονος Ελληνοκύπριος – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΛΑΡΝΑΚΑ: Κινδύνεψε να πνιγεί 49χρονος Ελληνοκύπριος – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας μεταφέρθηκε το απόγευμα της Κυριακής (29/07), 49χρονος Ελληνοκύπριος ο οποίος κινδύνεψε να πνιγεί λόγω θαλασσοταραχής.

Το περιστατικό, σύμφωνα με τον ναυαγοσωστικό όμιλο Λάρνακας «Κίμων», σημειώθηκε στις 17:00 το απόγευμα της Κυριακής (29/07) στην παραλία του ΚΟΤ.

Συγκεκριμένα, 49χρονος Κύπριος παρασύρθηκε από τα θαλάσσια ρεύματα που επικρατούσαν εκείνη τη στιγμή στην περιοχή, με αποτέλεσμα να φωνάζει βοήθεια και να προσπαθεί με διάφορες κινήσεις να σωθεί.

Αμέσως ναυαγοσώστες αντιλήφθηκαν το συμβάν και έσπευσαν να τον βοηθήσουν. Αφού τον ανέσυραν από τη θάλασσα, του χορηγήθηκε οξυγόνο, ενώ μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Διαβάστε την ανάρτηση του Ναυαγοσωστικού Ομίλου Λάρνακας «Κίμων»

ΟΙ ΣΦΟΔΡΟΙ ΑΝΕΜΟΙ ΠΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΟΥΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ (ΚΥΡΙΑΚΗ 29/07) ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΟΥ ΚΟΤ ΟΠΟΥ ΓΥΡΩ ΣΤΙΣ 17.00 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΕΦΕΡΑΝ ΣΕ ΚΙΝΔΥΝΟ 49ΧΡΟΝΟ ΕΛΛΗΝΟΚΥΠΡΙΟ ΟΠΟΥ ΤΟΝ ΠΑΡΕΣΕΡΝΕ ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΦΩΝΑΖΕΙ ΒΟΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΚΡΑΤΗΘΕΙ ΜΕ ΣΠΑΣΜΩΔΙΚΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΝΕΡΟ! ΑΜΕΣΩΣ ΟΙ ΝΑΥΑΓΟΣΩΣΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΑΝΤΙΛΗΦΘΗΚΑΝ ΤΟΝ ΑΝΔΡΑ ΚΑΙ ΑΜΕΣΩΣ ΕΣΠΕΥΣΑΝ ΝΑ ΤΟΝ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ! ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΕΒΓΑΛΑΝ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕΡΟ ΤΟΥ ΧΟΡΗΓΗΘΗΚΕ ΟΞΥΓΟΝΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΡΕΛΑΒΕ ΤΟ ΠΛΗΡΩΜΑ ΤΟΥ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟΥ ΓΙΑ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΝΟΣΗΛΕΙΑ!

ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ!

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Σένγκεν: Δύσκολοι οι επόμενοι έξι μήνες - Η πρόοδος και τα πλεονεκτήματα

Σένγκεν: Δύσκολοι οι επόμενοι έξι μήνες - Η πρόοδος και τα πλεονεκτήματα

Στην τεράστια πρόοδο που έχει γίνει από τον Μάρτιο του 2023 μέχρι σήμερα με τελικό στόχο την πλήρη ένταξη της Κύπρου στον χώρο Σένγκεν, αναφέρθηκε ο Υπουργός Εξωτερικών Κωνσταντίνος Κόμπος, σε εκδήλωση που διοργάνωσε το Ινστιτούτο Γλαύκος Κληρίδης, για το συγκεκριμένο θέμα.

BEST OF TOTHEMAONLINE