Εκπαιδευτικός: «Μας έκοψαν μέχρι 800 ευρώ, αλλά με λογιστικές αλχημείες αυτό δεν φαίνεται»

Εκπαιδευτικός: «Μας έκοψαν μέχρι 800 ευρώ, αλλά με λογιστικές αλχημείες αυτό δεν φαίνεται»

Ο εκπαιδευτικός μέλος του ΔΣ της ΑΚΙΔΑ με παρέμβαση του αναφέρεται στο γεγονός ότι υπάρχουν αποκοπές στους μισθούς των εκπαιδευτικών τα τελευταία χρόνια.

Με τίτλο «δεν έχουμε μνήμη χρυσόψαρου… Φτάνει αποκοπές. Μας έχετε πάρει ήδη πάρα πολλά», ο Μιχάλης Α. Πόλης, μέλος του ΔΣ ΑΚΙΔΑ, σε άρθρο του που δημοσιεύεται στο Paideianews, παραθέτει στοιχεία αλλά και τις σκέψεις του σχετικά με τις αποκοπές στους μισθούς των εκπαιδευτικών τα τελευταία χρόνια.

Αυτούσιο το δημοσιεύμα στο BusinessNews πατώντας εδώ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Τα αποτελέσματα της Νέας Υόρκης…με «πολιτικό ρεαλισμό»

Τα αποτελέσματα της Νέας Υόρκης…με «πολιτικό ρεαλισμό»

Επιστρέψαμε από τη Νέα Υόρκη, πανηγυρίζοντας ότι καταφέραμε κάτι, 51 χρόνια μετά την τουρκική εισβολή και κατοχή. Θα προχωρήσουμε βήμα-βήμα μας είπε ο ΓΓ των ΗΕ μετά το τέλος ακόμα μιας σύναξης, άτυπης ή τυπικής-αυτό ολίγο μας ενδιαφέρει- για να μας πει ότι το θέμα είναι πολύπλοκο-και εμείς οι αφελείς, που νομίζαμε ότι είναι θέμα εισβολής και κατοχής- Προχωράμε λοιπόν σε νέα ΜΟΕ που περιλαμβάνουν τη δημιουργία συμβουλευτικού οργάνου, για τη συμμετοχή της κοινωνίας των πολιτών, την ανταλλαγή πολιτιστικών αντικειμένων, την παρακολούθηση της ποιότητας του αέρα και την αντιμετώπιση της ρύπανσης από μικροπλαστικα.

BEST OF TOTHEMAONLINE