Πήγε για διακοπές και όταν επέστρεψε την τσίμπησε ένας σκορπιός που «γύρισε» μαζί της

Πήγε για διακοπές και όταν επέστρεψε την τσίμπησε ένας σκορπιός που «γύρισε» μαζί της

Ο Σκορπιός μάλλον ήθελε να δει τον κόσμο και ταξίδεψε 5.000 μίλια σε μία βαλίτσα!

Μία γυναίκα βρισκόταν για διακοπές στην Κόστα Ρίκα και πού να περιμένει πως θα πάρει μαζί της έναν ντόπιο κατά την επιστροφή.

Η άτυχη γυναίκα δεν κατάλαβε σε καμία περίπτωση που ένας σκορπιός βρισκόταν στις αποσκευές της και όταν το συνηδειτοποίησε ήταν πολύ αργά.

Ο σκορπιός την τσίμπησε κι εκείνη διακομίστηκε όσο πιο γρήγορα γινόταν στο νοσοκομείο.

Ένα μέλος της οικογένειάς της παγίδευσε τον σκορπιό σε ένα ποτήρι και περίμενε για βοήθεια, αφού δεν ήταν το πιο συνηθισμένο συμβάν που είχε να αντιμετωπίσει.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Η αποτυχημένη αποστολή του Κόλιν Στιούαρτ και η ενόχληση της Λευκωσίας - Αποχαιρετισμός με αξιώσεις και σιωπές

Η αποτυχημένη αποστολή του Κόλιν Στιούαρτ και η ενόχληση της Λευκωσίας - Αποχαιρετισμός με αξιώσεις και σιωπές

Αν περίμενε κανείς ότι ο Ειδικός Αντιπρόσωπος του ΓΓ των ΗΕ στην Κύπρο Κόλιν Στιούαρτ, θα έκλεινε τη θητεία του με αυτοκριτική και ειλικρινή απολογισμό, διαψεύστηκε. Αντιθέτως, ο απερχόμενος αξιωματούχος επέλεξε να αποχωρήσει με δηλώσεις που προκάλεσαν αμηχανία, δυσαρέσκεια και εύλογες αντιδράσεις στη Λευκωσία.