Επιμένουν για Σάλαι οι Άγγλοι( 3,5 εκ. λίρες!)

Επιμένουν για Σάλαι οι Άγγλοι( 3,5 εκ. λίρες!)

Σε δημοσίευμα σε αγγλική ιστοσελίδα γράφει ότι υπάρχει ενδιαφέρoν της Αγγλικής Φούλαμ για τον Ρόλαντ Σάλλαι.

Δείτε το δημοσίευμα εδώ

Στο εν λόγο δημοσίευμα να αναφέρουμε πως σύμφωνα  με τα όσα υποστηρίζουν οι Άγγλοι, αφού έστειλαν άνθρωπο για κατασκοπεία του νεαρού ο οποίος έδωσε την συγκατάθεσή του.

Μαζί με την Φούλαμ στο κόλπο για την απόκτηση του Σάλλαι είναι και Φράιμπρουργκ. Αξίζει να σημειωθεί πως η πρόταση των 3,5 εκ λιρών έγινε από την Φράιμπουργκ και απορρίφθηκε

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Από την Κυπριακή Προεδρία στο Κυπριακό: Το μεγάλο διπλωματικό στοίχημα του Προέδρου Χριστοδουλίδη στις Βρυξέλλες

Από την Κυπριακή Προεδρία στο Κυπριακό: Το μεγάλο διπλωματικό στοίχημα του Προέδρου Χριστοδουλίδη στις Βρυξέλλες

Η μετάβαση του Προέδρου Χριστοδουλίδη στις Βρυξέλλες, για το τελευταίο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο που πραγματοποιείται κατά τη διάρκεια της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης, έχει ιδιαίτερη πολιτική και θεσμική βαρύτητα. Δεν πρόκειται μόνο για το κλείσιμο ενός εξαμήνου κατά το οποίο η Κυπριακή Δημοκρατία βρέθηκε στο επίκεντρο της ευρωπαϊκής διαδικασίας λήψης αποφάσεων, αλλά και για μια ευκαιρία αξιοποίησης του πολιτικού κεφαλαίου, που δημιουργήθηκε μέσα από την Προεδρία, προς όφελος του Κυπριακού.