Αιματηρή συμπλοκή στο κέντρο της Λεμεσού - Στο Νοσοκομείο ένα πρόσωπο με τραύμα από μαχαίρι
Σε κινητοποίηση τέθηκαν οι Αρχές το βράδυ του Σαββάτου (20/12) μετά από πληροφορία για συμπλοκή στο κέντρο της Λεμεσού.

Θεωρήθηκε διάδοχος του Ροναλντίνιο, αφού αμφότεροι ξεκίνησαν ως παιδιά – θαύματα την καριέρα τους από την Γκρέμιο.
Μετά την Πόρτο, ο Άντερσον έκανε την μεγάλη μεταγραφή στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, όπου έμεινε κοντά 10 χρόνια, όμως η πορεία του ήταν σταθερά πτωτική. Τόσο πτωτική που φέτος έφτασε στα 30 του να μην μπορεί να βρει ομάδα.
Τελικά, η Άδανα Ντεμίρσπορτ (ομάδα Β’ Εθνικής της Τουρκίας) περισυνέλεξε τον 30χρονο Βραζιλιάνο επιθετικό, ο οποίος έχει να παίξει μπάλα από τον περασμένο Γενάρη.
Ο τουρκικός σύλλογος παρουσίασε με καμάρι το πιο ηχηρό μεταγραφικό της απόκτημα, που στα 30 του μοιάζει με πρώην ποδοσφαιριστή!
Adana Demirspor’umuz dünya yıldızı Anderson Oliveira ile sözleşme imzaladı https://t.co/xNsT0puEMO pic.twitter.com/B3DOK47XVE
— Adana Demirspor (@AdsKulubu) July 30, 2018
πηγή: sdna.gr
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




