ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ ΑΤΤΙΚΗΣ: Μακραίνει ο κατάλογος των θυμάτων

ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ ΑΤΤΙΚΗΣ: Μακραίνει ο κατάλογος των θυμάτων

Ακόμη μία σορός εντοπίστηκε στο Κόκκινο Λιμανάκι στο Μάτι.

Μία ακόμη σορός εντοπίστηκε στην περιοχή που πλήγηκε από τις μεγάλες πυρκαγιές την προηγούμενη Δευτέρα. Μία εβδομάδα μετά την μεγάλη τραγωδία, οι άνδρες της Μονάδας Υποβρύχιων Αποστολών, εντόπισαν μια σορό στο βυθό της θάλασσας στην περιοχή Κόκκινο Λιμανάκι.

Προς το παρόν δεν είναι εφικτό να διευκρινιστεί η ταυτότητα ή το φύλο του θύματος, ενώ υπενθυμίζεται ότι 92 είναι οι νεκροί και 24 οι αγνοούμενοι από τις φονικές πυρκαγιές.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Δύο χρόνια μετά τις προεδρικές εκλογές και τα όσα τον «πλήγωσαν», ο ΔΗΣΥ έλαβε την απόφαση μέσα από το καταστατικό συνέδριο που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, να πράξει  αυτό, που δεν τολμούσε να πράξει, αμέσως μετά τις εκλογές.

BEST OF TOTHEMAONLINE