ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ: Σύλληψη 50 ατόμων - Προσπάθησαν να διαφύγουν και να μεταβούν στην Ρόδο

ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ: Σύλληψη 50 ατόμων - Προσπάθησαν να διαφύγουν και να μεταβούν στην Ρόδο

Στη σύλληψη 50 ατόμων, τα οποία προσπάθησαν να διαφύγουν μέσω της ζώνης των κατεχόμενων της Κύπρου, στη Ρόδο, προχώρησαν οι τουρκικές αρχές.

Το γκρουπ των ατόμων, σύμφωνα με το Protothema.gr εντοπίστηκε το Σάββατο (28/7), αλλά μόλις τη Δευτέρα (30/7) υπήρξε επίσημη ενημέρωση προς τις ελληνικές αρχές.

Σύμφωνα με τις τουρκικές αρχές, οι συλληφθέντες είναι ύποπτοι για συνεργασία ή διασύνδεση με την οργάνωση FETO του Φετουλάχ Γκιουλέν, του ιεροκύρηκα που κατηγορεί ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν ότι ενορχήστρωσε το πραξικόπημα της 15ης Ιουλίου 2016 και την απόπειρα δολοφονίας του.

Τα 50 άτομα συνελήφθησαν ενώ επιχειρούσαν να μεταβούν στη Ρόδο. Ανάμεσα στους «γκιουλενιστές», όπως τους χαρακτηρίζουν οι τουρκικές αρχές, ήταν στρατιωτικοί που είχαν αποπεμφθεί και εκπαιδευτικοί.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Έντονες διαβουλεύσεις για την Προεδρία της Βουλής - Πώς θα γίνει η εκλογή

Έντονες διαβουλεύσεις για την Προεδρία της Βουλής - Πώς θα γίνει η εκλογή

Με την πρώτη εφαρμογή της νέας διαδικασίας εκλογής Προέδρου της Βουλής θα πραγματοποιηθεί στις 4 Ιουνίου η πρώτη Ολομέλεια της νέας Βουλής των Αντιπροσώπων που προέκυψε από τις βουλευτικές εκλογές της 24ης Μαΐου 2026

BEST OF TOTHEMAONLINE