StandByGreece: Οι Κύπριοι δείχνουν ξανά την ανθρωπιά τους - Άρχισε ο ραδιομαραθώνιος συμπαράστασης στους πληγέντες της Αττικής

StandByGreece: Οι Κύπριοι δείχνουν ξανά την ανθρωπιά τους - Άρχισε ο ραδιομαραθώνιος συμπαράστασης στους πληγέντες της Αττικής

Πραγματοποιείται την Τρίτη (31/7) από τα κυπριακά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης η μεγάλη εκστρατεία συλλογής χρημάτων για βοήθεια προς τους πυρόπληκτους της Αττικής.

Στο πλαίσιο της εκστρατείας, υπό το μήνυμα «#StandByGreece», ξεκίνησε στις 6 το πρωί της Τρίτης (31/7) ραδιομαραθώνιος από το Τρίτο Πρόγραμμα του ΡΙΚ ενώ το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση και συναυλία για τη συλλογή χρημάτων στο Δημοτικό Κήπο Λευκωσίας, δίπλα από τη Βουλή.

Κατά την εκδήλωση, η οποία θα αρχίσει στις 17.00 και θα ολοκληρωθεί στις 23.00, θα πραγματοποιηθεί συναυλία με τη συμμετοχή αφιλοκερδώς της Άννας Βίσση, του Αντώνη Ρέμου και των κυπριακών συγκροτημάτων The Fuse, The Boots, Theo and Alex, On Tour, Cashiers και Neon Knights, σύμφωνα με σχετική δελτίο Τύπου.

Η είσοδος στη συναυλία θα είναι δωρεάν, ωστόσο στο χώρο θα συγκεντρώνονται χρήματα, μέσω εισφορών στο περίπτερο του Hope for Children, ενώ θα πωλούνται ποτά και τρόφιμα, τα έσοδα των οποίων θα δοθούν στο Hope for Children για την ανοικοδόμηση υποδομών δημοσίου συμφέροντος για τα παιδιά ενός ορφανοτροφείου, ενός πάρκου ή ενός σχολείου, που θα συγκεκριμενοποιηθεί σε συνεργασία με τις αρμόδιες αρχές στην Ελλάδα.

Κουπόνια αξίας €1, €2, €3 θα αγοράζονται από τα σημεία πώλησης και θα εξαργυρώνονται στα περίπτερα του συναυλιακού χώρου ενώ εισφορές θα γίνονται και στο περίπτερο του Hope for Children.

Ταυτόχρονα από την Τρίτη έως και την Παρασκευή 3 Αυγούστου, από τα υποκαταστήματα της Ελληνικής Τράπεζας και της Τράπεζας Κύπρου, οι πολίτες θα μπορούν να κάνουν τη συνεισφορά τους.

Αν με δέκα, πέντε ή ένα ευρώ, μπορούμε να συνδράμουμε στην ανακατασκευή ενός σχολείου, ενός πάρκου ή μιας παιδικής στέγης, ας το κάνουμε, παρακινούν οι διοργανωτές.

Η όλη εκδήλωση και εκστρατεία πραγματοποιείται υπό την αιγίδα του Επιτρόπου Εθελοντισμού με τη στήριξη όλων των ΜΜΕ μεταξύ αυτών, Digital Tree e-publishers, ΡΙΚ, ΑΝΤ1, Alpha Κύπρου, Sigma, TVone, Πολίτης, Cyprus Mail, ΙΜΗ, Φιλελεύθερος, SPP Media, Αλήθεια, SuperSportFM, των δύο μεγαλύτερων τραπεζών στην Κύπρο Ελληνικής Τράπεζας και της Τράπεζας Κύπρου, ΜΚΟ, επιχειρήσεων και ιδιωτών.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Το μήνυμα Κωνσταντίνου Κόμπου - Το παιχνίδι εντυπώσεων και οι κόκκινες γραμμές

Κυπριακό: Το μήνυμα Κωνσταντίνου Κόμπου - Το παιχνίδι εντυπώσεων και οι κόκκινες γραμμές

Σε μια περίοδο όπου οι ισορροπίες στο Κυπριακό παραμένουν εύθραυστες, η Λευκωσία επιχειρεί να κρατήσει τη διαδικασία εντός θεσμικού πλαισίου και να αποτρέψει ερμηνείες που θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε νέα αδιέξοδα. Η δημόσια τοποθέτηση του Υπουργού Εξωτερικών Κωνσταντίνου Κόμπου απέναντι στις πρόσφατες δηλώσεις της Προσωπικής Απεσταλμένης του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, Μαρίας Άνχελα Ολγκίν, αποτελεί σαφή μήνυμα προς όλα τα μέρη: το Κυπριακό δεν κινείται με ερμηνείες ούτε με αποσπασματικές ερμηνείες δηλώσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE