ΠΑΦΟΣ: Μαρτυρία 'έκαψε' 26χρονο - Παραδέχθηκε ενοχή

ΠΑΦΟΣ: Μαρτυρία 'έκαψε' 26χρονο - Παραδέχθηκε ενοχή

Μέλη του ΤΑΕ Πάφου διενήργησαν την Δευτέρα (30/7) έρευνα με δικαστικό ένταλμα στην οικία 26χρονου στην Πάφο, μετά από μαρτυρία ότι αυτός εμπλέκεται σε υπόθεση διάρρηξης.

Κατά τη διάρκεια της έρευνας, εντοπίστηκαν μεταξύ άλλων τα χρηματικά ποσά των 1.100 ευρώ, 5.350 ρούβλια, 40 στερλίνες και δύο φορητοί ηλεκτρονικοί υπολογιστές.

Ανακρινόμενος ο 26χρονος φέρεται να παραδέχτηκε τη διάπραξη πέντε διαρρήξεων, που διαπράχθηκαν μεταξύ των ημερομηνιών 21 Ιουνίου – 29 Ιουλίου, 2018, όπου κλάπηκε το συνολικό χρηματικό ποσό των 2.700 ευρώ.

Ο 26χρονος συνελήφθη εκ νέου με δικαστικό ένταλμα και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Το ΤΑΕ Πάφου συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Διπλωματικές πηγές: «Παγώνει» το Κυπριακό για το καλοκαίρι - Χωρίς χρονοδιάγραμμα για Πενταμερή και με την Άγκυρα αμετακίνητη

Διπλωματικές πηγές: «Παγώνει» το Κυπριακό για το καλοκαίρι - Χωρίς χρονοδιάγραμμα για Πενταμερή και με την Άγκυρα αμετακίνητη

Δεν υπάρχει χρονοδιάγραμμα σύγκλησης Πενταμερούς Διάσκεψης για το Κυπριακό και αυτή δεν αναμένεται να συμβεί μέσα στο καλοκαίρι, τονίζουν ελληνικές διπλωματικές πηγές.

BEST OF TOTHEMAONLINE