Επώνυμο μέλος εξακόντισε «βέλη» στον Μαρίνο Ευσταθίου!

Επώνυμο μέλος εξακόντισε «βέλη» στον Μαρίνο Ευσταθίου!

Συνεχίζει στην προεδρία του σωματείου Απόλλων, για άλλα δυο χρόνια, ο Μαρίνος Ευσταθίου. Έλαβε ψήφο εμπιστοσύνης από τα μέλη στη χθεσινή συνέλευση (Διαβάστε ΕΔΩ). 

Δεν υπήρξε μεγάλη προσέλευση, αφού έδωσαν το παρών τους στη μεγάλη αίθουσα του σωματείου στην Μεσολογγίου, μόλις καμιά 25-αριά μέλη. 

Επώνυμο μέλος του σωματείου (πριν δυο χρόνια είχε εκφράσει ενδιαφέρον να αναλάβει την προεδρία) άσκησε δριμεία κριτική στον Μαρίνο Ευσταθίου, υποστηρίζοντας ότι στα 4 χρόνια που ηγείται του συλλόγου, δεν έγιναν σημαντικά πράγματα. 

Κατ’ αρχήν χαρακτήρισε «κατάντια», το ότι ήταν πενιχρή η προσέλευση μελών στη ψεσινή συγκέντρωση. Τον κατηγόρησε ότι δεν υλοποίησε τις εξαγγελίες για ίδρυση ομάδας φούτσαλ, αλλά και για ίδρυση Μουσείου στο χώρο του σωματείου.

Ειδικά για το Μουσείο, ο Πρόεδρος Ευσταθίου, απάντησε ότι για οικονομικούς λόγους δεν μπόρεσαν να υλοποιήσουν την υπόσχεση τους. Πρόσθεσε ότι η παρούσα διοίκηση, δεν προτίθεται να λάβει δάνειο, για να μην υποθηκεύσει το μέλλον του σωματείου. 

Το επώνυμο μέλος που εξακόντισε βέλη κριτικής στον διοικητικό ηγέτη του Απόλλωνα, υποστήριξε επίσης πως ούτε για το κεφαλαιώδες ζήτημα ανέγερσης ποδοσφαιρικού γηπέδου έκανε πολλά πράγματα. 

Παρών στη ψεσινή συνέλευση του σωματείου, ήταν και ο πρόεδρος της ποδοσφαιρικής εταιρίας Νίκος Κίρζης.  

Π.Χ. 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Μήνυμα ΠτΔ: «Η μεγαλύτερη και πιο ουσιαστική μεταρρύθμιση στο Συνταξιοδοτικό από το 1980»

Μήνυμα ΠτΔ: «Η μεγαλύτερη και πιο ουσιαστική μεταρρύθμιση στο Συνταξιοδοτικό από το 1980»

Το πλαίσιο της Συνταξιοδοτικής Μεταρρύθμισης παρουσιάστηκε σήμερα στους κοινωνικούς εταίρους, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη να χαρακτηρίζει τη μεταρρύθμιση ως τη μεγαλύτερη και πιο ουσιαστική αλλαγή στο Συνταξιοδοτικό από το 1980.

BEST OF TOTHEMAONLINE