Το πρόγραμμα με Ντάνταλκ

Το πρόγραμμα με Ντάνταλκ

H Αθλητική Ένωση Κίτιον (ΑΕΚ) Λάρνακας ενημερώνει για το πρόγραμμα διασκέψεων και προπονήσεων για τον επαναληπτικό αγώνα του 2ου προκριματικού γύρου του Europa League με αντίπαλο την Dundalk FC, που θα διεξαχθεί την Πέμπτη 2 Αυγούστου στις 18:30 στο AEK ARENA.

H δημοσιογραφική διάσκεψη της ομάδας μας, όπου θα μιλήσει ο προπονητής μας Andoni Iraola, καθώς και ένας ποδοσφαιριστής θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη (01/08) στις 17:30 στην αίθουσα διασκέψεων του AEK ARENA. Θα ακολουθήσει στις 18:30 η προπονηση στο βοηθητικό μας γήπεδο.

Η δημοσιογραφική διάσκεψη της Dundalk FC, όπου θα μιλήσει ο προπονητής Stephen Kenny, καθώς και ένας ποδοσφαιριστής θα πραγματοποιηθεί στις 17:45 στην αίθουσα διασκέψεων του AEK ARENA. Θα ακολουθήσει στις 18:30 η προπόνηση της Dundalk FC στο AEK ARENA. Η προπόνηση θα είναι κλειστή για το κοινό και ανοικτή για τους δημοσιογράφους μόνο για τα πρώτα 15 λεπτά.

Οι αθλητικοί συντάκτες θα μπορούν να παραλάβουν τις διαπιστεύσεις τους στις δημοσιογραφικές διασκέψεις των δύο ομάδων.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Με το βλέμμα στην Ολγκίν μετά το Εθνικό: «Λιγότερα λόγια, περισσότερη δουλειά»

Με το βλέμμα στην Ολγκίν μετά το Εθνικό: «Λιγότερα λόγια, περισσότερη δουλειά»

Σε μια περίοδο κατά την οποία η προσπάθεια για επανεκκίνηση των συνομιλιών παραμένει ανοιχτή, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ενημέρωσε την πολιτική ηγεσία για τις τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό και τις επαφές που είχε στη Νέα Υόρκη, με το ενδιαφέρον να στρέφεται πλέον στην κάθοδο της Μαρία Άνχελα Ολγκίν τον Οκτώβριο και στην προετοιμασία της επόμενης άτυπης διευρυμένης διάσκεψης.

BEST OF TOTHEMAONLINE