Απίστευτο! Έκλεψαν καρχαρία από ενυδρείο στο Τέξας και τον έντυσαν…μωρό - VIDEO

Απίστευτο! Έκλεψαν καρχαρία από ενυδρείο στο Τέξας και τον έντυσαν…μωρό - VIDEO

Πραγματικά απίστευτο και όμως αληθινό είναι το περιστατικό που κατέγραψε κάμερα ασφαλείας στο ενυδρείο του Σαν Αντόνιο στο Τέξας με πρωταγωνιστή έναν καρχαρία.

Συγκεκριμένα, δύο άνδρες και μία γυναίκα πλησίασαν μια ανοικτή δεξαμενή, όπου οι επισκέπτες επιτρέπεται να ταΐζουν ή και να αγγίζουν ορισμένα είδη ψαριών. Ο ένας άρπαξε από την ουρά έναν μικρό καρχαρία και οι άλλοι δύο τον τύλιξαν σε βρεγμένη κουβέρτα και στη συνέχεια τον έβαλαν σε έναν κουβά που είχαν τοποθετήσει σ’ ένα παιδικό καροτσάκι.

Οι τρεις μετά τη… ληστεία τους έφυγαν παριστάνοντας ότι κουβαλούν ένα μωρό, αφήνοντας ωστόσο πίσω τους ίχνη από τα νερά που έτρεχαν. Μέλος του προσωπικού του ενυδρείου που αντιλήφθηκε το τι έγινε τους ακολούθησε στο πάρκινγκ προσπαθώντας να τους κλείσει το δρόμο. Δεν κατάφερε όμως να σταματήσει τον ύποπτο που κουβαλούσε τον καρχαρία, ο οποίος μπήκε ένα αυτοκίνητο και διέφυγε.

Ωστόσο, οι συνεργάτες συνελήφθησαν και ομολόγησαν την ενοχή τους.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=3&v=kw2ZvMYlJW8

Στη συνέχεια, χάρη σε πληροφορίες που έδωσε το κοινό του ενυδρείου, η αστυνομία εντόπισε το φορτηγάκι που χρησιμοποίησαν οι κλέφτες και συνέλαβε έναν 38χρονο άνδρα.

Οι υπεύθυνοι του ενυδρείου φοβήθηκαν ότι ο καρχαρίας μήκους 45 εκ. ονόματι «Helen» δεν θα επιβιώσει, αλλά τελικά τους επεστράφη και είναι σε καλή κατάσταση.

Αναπάντητο έμεινε το γιατί αποφάσισαν να κλέψουν τον μικρό καρχαρία καθώς δεν είχαν να αποκομίσουν κάποιο ιδιαίτερο όφελος από την πράξη τους, αφού το συγκεκριμένο είδος καρχαρία (horn shark) αφθονεί ανοικτά της Καλιφόρνια και δεν θα μπορούσαν να τον πουλήσουν για πάνω από 400 δολάρια, σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν τοπικά ΜΜΕ στο Σαν Αντόνιο.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Στη συνέντευξή του στο ThemaOnline και τον Τάσο Θεοδώρου, ο πρώην πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου, μιλά ανοιχτά για την επόμενη μέρα στην πολιτική, το μέλλον της παράταξης, τις εκλογές του 2026 και του 2028, τη διακυβέρνηση Χριστοδουλίδη, το Κυπριακό, αλλά και τα νέα πολιτικά φαινόμενα που ταράζουν τα νερά.

BEST OF TOTHEMAONLINE