Πάει για ΔΙΠΛΟ κτύπημα – Παίκτης για την μεσαία γραμμή και ο… άγνωστος «Χ»

Πάει για ΔΙΠΛΟ κτύπημα – Παίκτης για την μεσαία γραμμή και ο… άγνωστος «Χ»

Στο παζάρι για ακόμα δύο μεταγραφές βρίσκεται η Ανόρθωση.

Η ομάδα της Αμμοχώστου παρά τον ευρωπαϊκό αποκλεισμό συνεχίζει κανονικά τον μεταγραφικό σχεδιασμό της καθώς δικαιούται να προσθέσει ακόμη δύο κοινοτικούς ή ξένους στο ρόστερ της.

Ο Ισραηλινός τεχνικός της Κυρίας, Ρόνι Λέβι φαίνεται να επιθυμεί την απόκτηση ενός μέσου και εκεί είναι που δίνεται ιδιαίτερο βάρος από τους υπεύθυνους για τις μεταγραφές στην Ανόρθωση. Ήδη έχουν βρεθεί κάποιες αξιόλογες περιπτώσεις όμως δεν υπάρχει βιασύνη.

Παράλληλα, η ομάδα της Αμμοχώστου δικαιούται να προχωρήσει σε ακόμη μια μεταγραφή ξένου ή κοινοτικού, όμως ακόμη δεν έχει αποφασιστεί σε ποια θέση θα γίνει η ενίσχυση.

Όπως δήλωσε και ο εκπρόσωπος τύπου της Ανόρθωσης, Σάββας Πηλακούτας σε ραδιοφωνικές του δηλώσεις θα συναντηθεί ο Ανδρέας Παντελή και ο Ρόνι Λέβι για να παρθεί από κοινού η απόφαση πως θα κλείσει ο μεταγραφικός σχεδιασμός και που χρειάζονται οι κυανόλευκοι ενίσχυση.

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ολγκίν: Σειρά επισκέψεων τις επόμενες μέρες - «Κάνουμε ότι μπορούμε αλλά οι ηγέτες πρέπει να πάρουν αποφάσεις»

Ολγκίν: Σειρά επισκέψεων τις επόμενες μέρες - «Κάνουμε ότι μπορούμε αλλά οι ηγέτες πρέπει να πάρουν αποφάσεις»

Σχεδόν μία ώρα κράτησε η συνάντηση της Μαρίας Άνχελα Ολγκίν με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη.

BEST OF TOTHEMAONLINE