LIKE ONLINE

Στη βροχή 'βουλιάζει' ο τουρισμός της Μαύρης Θάλασσας - VIDEO

Στη βροχή 'βουλιάζει' ο τουρισμός της Μαύρης Θάλασσας - VIDEO

Σοβαρές επιπτώσεις στο τουριστικό τοπίο της Βουλγαρίας προκαλούν οι κλιματικές αλλαγές στη χώρα. Από τις αρχές Ιουλίου, η χώρα βιώνει μια παρατεταμένη περίοδο έντονων βροχών.

Τα παραθαλάσσια θέρετρα στις ακτές της Μαύρης Θάλασσας βλέπουν τον αριθμό των επισκεπτών τους να μειώνεται ραγδαία. Ο κλάδος του τουρισμού δεν προλαβαίνει να μετρά απώλειες. Αντιδρά με γενναίες εκπτώσεις και προσφορές.

«Δραστηριοποιούμαστε στη χονδρική ειδών παραλίας. Είδη που συνήθως ήταν πολύ δημοφιλή αυτή την περίοδο αλλά που φέτος δεν πάνε καλά. Βρέχει συνεχώς. Οι πωλήσεις μας έπεσαν κατά 50%,» λέει χαρακτηριστικά ένας έμπορος καλοκαιρινών ειδών.

Εκτός από τον τουρισμό, σοβαρές είναι οι επιπτώσεις και για τον κλάδο της γεωργίας.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Σε ελεύθερη πτώση ΔΗΚΟ ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ - Μονόδρομος οι παραιτήσεις των ηγεσιών

Σε ελεύθερη πτώση ΔΗΚΟ ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ - Μονόδρομος οι παραιτήσεις των ηγεσιών

Σε μία περίοδο «εσωστρέφειας» βρίσκονται τα κόμματα του κέντρου, τα οποία αφού ξεπέρασαν το πρώτο σοκ από την ήττα των διπλών εκλογών, ψάχνουν απαντήσεις για το τι πραγματικά έφταιξε ώστε να φτάσουν σε αυτό το απογοητευτικό σημείο, που βρίσκονται σήμερα. Παρά τα μηνύματα που έλαβαν από τους πολίτες, φαίνεται πως οι ηγεσίες των τριών κομμάτων να μην αντιλαμβάνονται το τεράστιο πρόβλημα ή αρνούνται να το αντιληφθούν, ενώ θεωρούν τα κόμματά τους, ως περιουσιακό τους στοιχείο, αρνούμενοι να παραιτηθούν. Σε μία εποχή όπου η κοινωνία έχει δώσει την απάντησή της, επιλέγοντας τον νεαρό Φειδία Παναγιώτου, ο οποίος έλαβε μεγαλύτερο ποσοστό από το σύνολο των ποσοστών των τριών κομμάτων ΔΗΚΟ ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ, οι ηγεσίες τους εξακολουθούν να μην αναλαμβάνουν τις ευθύνες τους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top