Απειλές κατά της Τουρκίας στο ενεργειακό βλέπουν τα κατεχόμενα

Απειλές κατά της Τουρκίας στο ενεργειακό βλέπουν τα κατεχόμενα

Για «απειλές κατά της Τουρκίας» στο θέμα των υδρογονανθράκων κάνει λόγο ο Ζορλού Τορέ.

Ο "αντιπρόεδρος" της "βουλής" στα κατεχόμενα Ζορλού Τορέ δήλωσε πως η νότια Κύπρος, όπως αποκάλεσε την Κυπριακή Δημοκρατία, η Αίγυπτος, το Ισραήλ και οι ΗΠΑ "απειλούν την Τουρκία" στο θέμα των υδρογονανθράκων, σημειώνοντας πως αυτό αποτελεί μια λανθασμένη προσέγγιση.

Σύμφωνα με τον "Μπαϊράκ", ο κ. Τορέ δήλωσε πως "οι απειλές εξυπηρετούν μόνο τη διατάραξη της ειρήνης στην περιοχή" και έκανε έκκληση όπως σταματήσουν.

"Απειλούν επισήμως την Τουρκία. Αυτή δεν είναι σωστή προσέγγιση. Εξυπηρετούν μόνο τη διατάραξη της υφιστάμενης ειρήνης στην περιοχή. `Οπως αυτοί κάνουν έρευνες για υδρογονάνθρακες στην περιοχή και η μητέρα πατρίδα Τουρκία ως εγγυήτρια δύναμη θα κάνει έρευνες για υδρογονάνθρακες για τους Τουρκοκύπριους. Δεν είναι δυνατόν να φθάσουμε κάπου με τις απειλές. `Εχουμε δει τέτοιες απειλές στο παρελθόν όπως και η Τουρκία", ανέφερε.

Είπε πως ο "τ/κ λαός" βρίσκεται σήμερα σε ένα πολύ καλό σημείο, "έχει το δικό του κράτος, το δικό τους έθνος και αντικρίζει με αυτοπεποίθηση το μέλλον".

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Παρότρυνση ΠτΔ: ΚΕΒΕ και ΟΕΒ βλέπουν Κεραυνό και Παναγιώτου για ΑΤΑ

Παρότρυνση ΠτΔ: ΚΕΒΕ και ΟΕΒ βλέπουν Κεραυνό και Παναγιώτου για ΑΤΑ

Οι Προέδροι της ΟΕΒ και του ΚΕΒΕ θα συναντηθούν εντός των αμέσως επόμενων ημερών με τους Υπουργούς Οικονομικών και Εργασίας, ενόψει της επικείμενης κοινής σύσκεψης των Εκτελεστικών Επιτροπών των δύο Οργανώσεων την ερχόμενη Δευτέρα για να συζητήσουν το θέμα της ΑΤΑ.

BEST OF TOTHEMAONLINE