ΠΑΦΟΣ: Μικροποσότητες τους οδήγησαν στο Τμήμα - Δύο περιπτώσεις

ΠΑΦΟΣ: Μικροποσότητες τους οδήγησαν στο Τμήμα - Δύο περιπτώσεις

Στη σύλληψη δύο προσώπων για παράνομη κατοχή ναρκωτικών ουσιών και χρήση ναρκωτικών προχώρησε η ΥΚΑΝ (κλιμάκιο Πάφου).

Σύμφωνα με την Αστυνομία, στις 21:00 το βράδυ της Τρίτης (31/7) σε έλεγχο οχημάτων που γίνονταν στην οδό Χρήστου Κκέλη στην Κισσόνεργα ανεκόπη όχημα το οποίο οδηγούσε νεαρός Ε/κ 20 ετών με συνοδηγό έναν Βρετανό 21 ετών. 

Σε έρευνα που έγινε στο όχημα και στους ιδίους ανεβρέθηκε ποσότητα ξηρής φυτικής κάνναβης δύο γραμμάρια στην κατοχή του 20χρονου ο οποίος συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα, ανακρίθηκε και δέκα λεπτά μετά τα μεσάνυχτα κατηγορήθηκε γραπτώς και αφέθηκε ελεύθερος. 

Εναντίον του συνοδηγού δεν προέκυψε οτιδήποτε.

Σε δεύτερη περίπτωση, Βρετανός 43χρονος ο οποίος ανεκόπη ενώ οδηγούσε το μοτοποδήλατο του μέσα στην τσάντα που είχε στην κατοχή του ανεβρέθηκε ποσότητα κάνναβης 1 γραμμάριο  η οποία ανέφερε ότι του ανήκει και συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα.

Σε έρευνα που ακολούθησε στο σπίτι του ανεβρέθηκε άλλη μικρή ποσότητα κάνναβης βάρους 2 γραμμαρίων. 

Ακολούθως ο 43χρονος μεταφέρθηκε στην αστυνομική διεύθυνση Πάφου όπου ανακρινόμενος παραδέχτηκε ότι τα ανευρεθέντα ναρκωτικά ήταν δικά του και τέθηκε υπό κράτηση στα κρατητήρια της ΑΔΕ Πάφου.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Προκλήσεις και προσδοκίες με την επιστροφή της Ολγκίν: Σήμερα η συνάντηση με Χριστοδουλίδη - Εστίαση σε οδοφράγματα και ΜΟΕ

Προκλήσεις και προσδοκίες με την επιστροφή της Ολγκίν: Σήμερα η συνάντηση με Χριστοδουλίδη - Εστίαση σε οδοφράγματα και ΜΟΕ

Στην Κύπρο βρίσκεται από την Πέμπτη το βράδυ, η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, η οποία θα έχει χωριστές συναντήσεις με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη και τον Τ/κ ηγέτη, Ερσίν Τατάρ.

BEST OF TOTHEMAONLINE