ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Βρε-βρε τον ΣΟΥΠΕΡ – ΜΑΡΙΟ!

Βρε-βρε τον ΣΟΥΠΕΡ – ΜΑΡΙΟ!

Ξαφνιαστήκαμε λίγο χθες βράδυ, όταν διαβάσαμε ότι ο Μάριο Μπούντιμιρ, σκόραρε στον αγώνα της Δυναμό Ζάγκρεμπ (πρωταθλήτριας Κροατίας) με την Χάποελ Μπερ Σεβά στο Ισραήλ, στο πλαίσιο του δεύτερου προκριματικού γύρου του Τσιάμπιονς Ληγκ. 

Ουσιαστικά ο Κροάτης επιθετικός είχε… κόψει τα φτερά των Ισραηλινών (θα βρεθούν στον δρόμο του ΑΠΟΕΛ στη συνέχεια του Γιουρόπα Ληγκ), αφού είχαν προηγηθεί με 2-0 στο ημίχρονο και ίσως να ένιωσαν ότι είχαν πιθανότητες ανατροπής της ήττας με 5-0 που είχαν δεχθεί στο Ζάγκρεμπ.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ το γκολ του Μπούντιμιρ 

Ο πρώην επιθετικός του ΑΠΟΕΛ, είχε μειώσει σε 2-1 στις αρχές της επανάληψης. Προκαλεί εντύπωση ότι ο Μπούντιμιρ έχει… επανέλθει σε ομάδα με πρωταγωνιστικούς στόχους. 

Ξέρετε πως και τον απέκτησε τώρα το Καλοκαίρι η Δυναμό; Είχε κάνει σούπερ σεζόν πέρσι, σημειώνοντας 13 γκολ σε 21 παιχνίδια με την Ρούδες στην πρώτη κατηγορία του πρωταθλήματος της χώρας του. 

Στον ΑΠΟΕΛ λίγοι οπαδοί τον αγάπησαν, επειδή δεν είχε τόσο στενή σχέση με τα δίχτυα στο διάστημα που ήταν στη Λευκωσία. Και το «Σούπερ Μάριο» χαϊδευτικά του το έλεγαν πολλοί. 

Διαβάστε (ΕΔΩ) περισσότερες λεπτομέρειες για την πορεία του 32χρονου Κροάτη επιθετικού. 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΥΠΕΞ: Σημαντικά μηνύματα για Κυπριακό στο Ψήφισμα για το Βαρώσι

ΥΠΕΞ: Σημαντικά μηνύματα για Κυπριακό στο Ψήφισμα για το Βαρώσι

Το Υπουργείο Εξωτερικών χαιρετίζει την υιοθέτηση Ψηφίσματος από την Κοινοβουλευτική Συνέλευση του Συμβουλίου της Ευρώπης, με το οποίο καλεί για την άμεση επιστροφή της περίκλειστης πόλης των Βαρωσίων στους νομίμους κατοίκους της.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top