ΕΓΚΩΜΗ: Ξεκινούν αντιπλημμυρικά έργα

ΕΓΚΩΜΗ: Ξεκινούν αντιπλημμυρικά έργα

Στην κατακύρωση προσφοράς για κατασκευή σειράς αντιπλημμυρικών έργων, σε πλημμυροπαθείς περιοχές της Έγκωμης προχώρησε το Δημοτικό Συμβούλιο, με βάση τις νενομισμένες διαδικασίες.

Σε ανακοίνωσή του, ο Δήμος Έγκωμης αναφέρει πως οι εργασίες συνολικού ύψους 900 χιλ. ευρώ (συμπ. ΦΠΑ), θα εκτελεσθούν κατά φάσεις με χρονικό ορίζοντα ολοκλήρωσης 20 μήνες, ενώ σημειώνει ότι θα καλυφθούν έξι περίπου διαφορετικά σημεία στην Έγκωμη.

Εξάλλου, το Τμήμα Αναπτύξεως Υδάτων έχει κατακυρώσει πρόσφατα την προσφορά σε μελετητές για την κατασκευή λιμνών κατακράτησης όμβριων υδάτων, στα σύνορα Λακατάμιας – Έγκωμης, με σκοπό να αποφεύγεται η ροή των νερών στις χαμηλές περιοχές της Έγκωμης, στην περίπτωση έντονων καιρικών φαινομένων.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Το Σάββατο 25/5 η συνάντηση ΠτΔ με Ολγκίν - «Πανέτοιμοι για συνέχιση προσπάθειας»

Το Σάββατο 25/5 η συνάντηση ΠτΔ με Ολγκίν - «Πανέτοιμοι για συνέχιση προσπάθειας»

Συνάντηση με την Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα έχει το ερχόμενο Σάββατο, 25 Μαΐου, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος εξέφρασε εκ νέου την ετοιμότητα της ε/κ πλευράς για συνέχιση της προσπάθειας επανεκκίνησης των διαπραγματεύσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE