To ακούσιο ‘όχι’ της Μαρίας Ονησιφόρου στην Χαριτίνη - Το παρασκήνιο στο ναυάγιο των επαφών με TvOne

To ακούσιο ‘όχι’ της Μαρίας Ονησιφόρου στην Χαριτίνη - Το παρασκήνιο στο ναυάγιο των επαφών με TvOne

Όλα ήταν έτοιμα για να δώσουν τα χέρια το TVONE και η Μαρία Ονησιφόρου, αλλά δυστυχώς το γλυκό δεν έδεσε...

Συμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline η Μαρία Ονησιφόρου ήθελε να βρεθεί στο πάνελ του «Όλα Για Σένα», αφού όμολογουμένως ήταν μια πρόκληση που μόνο καλό θα της έκανε στην καριέρα της, παρόλο που η εκπομπή της στον Sfera Κύπρου είναι πρώτη παγκύπρια στην ώρα της.

Οι ιθύνοντες του καναλιού του Αρχαγγέλου από την πλευρά τους ήθελαν την Μαρία Ονησιφόρου στην ομάδα της Χαριτίνης Ηλιάδου και γι αυτό η πρόταση που της έκαναν ήταν επίσημη και διόλου ευκαταφρόνητη.

Ωστόσο, οι υποχρεώσεις της στον Όμιλο «Φιλελεύθερος» και συγκεκριμένα στο Τμήμα Marketing, PR και Events δεν της επέτρεψαν να προχωρήσει σε συμφωνία με το TVONE, αφού θεώρητικα δεν ήταν εφικτός ο συνδυασμός των καθηκόντων της.

Νατάσα Κακούτση

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Το Σάββατο 25/5 η συνάντηση ΠτΔ με Ολγκίν - «Πανέτοιμοι για συνέχιση προσπάθειας»

Το Σάββατο 25/5 η συνάντηση ΠτΔ με Ολγκίν - «Πανέτοιμοι για συνέχιση προσπάθειας»

Συνάντηση με την Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα έχει το ερχόμενο Σάββατο, 25 Μαΐου, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος εξέφρασε εκ νέου την ετοιμότητα της ε/κ πλευράς για συνέχιση της προσπάθειας επανεκκίνησης των διαπραγματεύσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE