Στο ΓΣΠ, πριν το φιλικό με τον Παναθηναϊκό, διάθεση εισιτηρίων διαρκείας για τη γυναικεία ομάδα (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Στο ΓΣΠ, πριν το φιλικό με τον Παναθηναϊκό, διάθεση εισιτηρίων διαρκείας για τη γυναικεία ομάδα (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Μέσω της ιστοσελίδας της η Ομόνοια ενημερώνει:

«H Γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, ανακοινώνει ότι την Κυριακή, 05 Αυγούστου, στο φιλικό παιγνίδι με τον Παναθηναικό, θα υπάρχουν συνεργία έξω και από τις τρείς κερκίδες της ομάδας μας, για πώληση των εισιτηρίων διαρκείας της νέας αγωνιστικής περίοδου.

Τα εισιτήρια διαρκείας προσφέρονται μαζί με πετσέτα θαλάσσης (προσφορά του Πατάρι), στην τιμή των 25 ευρώ. Επίσης, στα συνεργεία θα διατείθενται έντυπα για συμμετοχή στο σχέδιο 150 X 20 για υποστήριξη της Γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου. Σύμφωνα με το σχέδιο αυτό, αναζητούνται 150 άτομα, τα οποία θα προσφέρουν από 20 ευρώ τον μήνα, για τις ανάγκες του Τμήματος».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Προανήγγειλε διορισμό νέου απεσταλμένου της ΕΕ για το Κυπριακό

ΠτΔ: Προανήγγειλε διορισμό νέου απεσταλμένου της ΕΕ για το Κυπριακό

Ανακοινώσεις από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή σχετικά με τον διορισμό νέου απεσταλμένου της ΕΕ για το Κυπριακό προανήγγειλε την Πέμπτη, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE