Γιατί… κερκίδα – Τι του συμβαίνει (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Γιατί… κερκίδα – Τι του συμβαίνει (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Δεν αγωνίστηκε στο σημερινό φιλικό παιχνίδι της Ανόρθωσης απέναντι στον Ερμή ο Πράνιτς.  Ο Κροάτης άσος της «Κυρίας» ήταν εκτός αποστολής.

Μάλιστα δε, παρακολούθησε το φιλικό παιχνίδι από την κερκίδα του «Αντώνης Παπαδόπουλος».

Σύμφωνα με την ενημέρωση που δόθηκε, ο Πράνιτς αντιμετωπίζει πρόβλημα κάτω χαμηλά στο ένα πόδι, αλλά δεν είναι κάτι το τόσο πολύ ανησυχητικό και σύντομα θα επιστρέφει σε φουλ ρυθμούς προετοιμασίας.

Απλά θεωρήθηκε σωστό να μην αγωνιστεί σήμερα, για να μπορέσουν να ξεπεραστούν το συντομότερο οι ενοχλήσεις που νιώθει.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης για ΑΤΑ: «Δεν υπάρχει καμιά διγλωσσία της Κυβέρνησης» - «Χωρίς διάλογο δεν μπορεί να βρεθεί λύση»

Χριστοδουλίδης για ΑΤΑ: «Δεν υπάρχει καμιά διγλωσσία της Κυβέρνησης» - «Χωρίς διάλογο δεν μπορεί να βρεθεί λύση»

Είμαστε εδώ για να μεταρρυθμίσουμε το κράτος με ένα και μοναδικό στόχο: να εξυπηρετήσουμε τους πολίτες της Κυπριακής Δημοκρατίας, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE